Libnet.ro
UNICEF

19:00

Referendum pentru familia traditionala pe 7 octombrie: Senatul a adoptat initiativa cetateneasca de modificare a Constitutiei

B1 B1,
Referendum pentru familia traditionala pe 7 octombrie: Senatul a adoptat initiativa cetateneasca de modificare a Constitutiei

Romanii vor fi chemati la vot la inceputul lunii octombrie pentru a se pronunta privind initiativa de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita dintre un b. continuă pe B1

Ambasada Suediei, mesaj cu subinteles pentru initiatorii referendumului pentru familia traditionala: Ce transmit diplomatii straini (VIDEO)

In contextul in care in Romania se pregateste organizarea unui referendum privind familia traditionala, Ambasada Suediei vine cu o postare speciala pentru autoritatile romane. Acestia au postat pe.

Un primar liberal recomanda votul pentru familia traditionala la referendumul anuntat de Dragnea in 7 octombrie

Liberalul Catalin Flutur, edilul municipiului Botosani, recomanda populatiei sa participe la referendumul pentru redefinirea familiei din 7 octombrie si sa sustina familia traditionala. Primarul a.

VIDEO Ambasada Suediei a postat un clip pro-gay in timp ce Senatul Romaniei a votat organizarea referendumului pentru familia traditionala

In timp ce Senatul Romaniei decidea, marti, organizarea referendumului pentru familia traditionala, Ambasada Suediei la Bucuresti publica pe Facebook un clip video in care comandatul Armatei Suedeze participa la o parada LGBT in Stockholm si canta un hit al lui Elvis Presley.

Radu Banciu: Esti un popupulist analfabet daca te duci si ceri referendum pentru o familie traditionala! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu decizia Parlamentului de convocare a unui referendum pentru familia traditionala si felul in care alesii PSD au militat in favoarea.

Primarul Botosaniului, Catalin Flutur (PNL), recomanda votul pentru familia traditionala la referendumul anuntat de Dragnea n 7 octombrie

Primarul municipiului Botosani, liberalul Catalin Flutur, recomanda populatiei sa participe la referendumul pentru redefinirea familiei din 7 octombrie si sa sustina familia traditionala, scrie Agerpres.

Senatul a decis. Proiectul de modificare a Constitutiei, privind familia traditionala, adoptat cu 107 voturi. Referendumul va fi organizat pe 7 octombrie

Senatul a adoptat, marti, cu 107 voturi pentru,13 voturi impotriva si sapte abtineri, proiectul legislativ care isi propune revizuirea articolului din Constitutia Romaniei care sa prevada ca familia se intemeiaza pe casatoria intre un barbat si o femeie, si nu intre soti, asa cum este in prezent.

Senatul a decis: Referendum pentru familie pe 7 octombrie

Propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie a fost adoptata marti in plenul Senatului. Initiativa.

Referendum pentru familie pe 7 octombrie

Propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie a fost adoptata marti in plenul Senatului. Initiativa.

Dragnea lauda votul privind familia traditionala. Liderul PSD, ironizat pe Facebook: Tu si Irinuca va incadrati la familia traditionala?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a laudat pe colegii senatori care au votat proiectul pentru modificarea Constitutiei astfel incat familia se bazeaza pe casatoria liber consimtita intre barbat si femeie. Dupa ce a anuntat ca va merge sa voteze la referendum, Dragnea a fost ironizat de numerosi internauti pe Facebook, fiind intrebat daca el si partenera s-ar incadra in categoria familiei traditionale.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )