Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatul a decis: Referendum pentru familie pe 7 octombrie

Antena3 Antena3,
Senatul a decis: Referendum pentru familie pe 7 octombrie

Propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie a fost adoptata marti in plenul Senatului. Initiativa. continuă pe Antena3

Referendum pentru familie pe 7 octombrie

Propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie a fost adoptata marti in plenul Senatului. Initiativa.

Radu Banciu: Esti un popupulist analfabet daca te duci si ceri referendum pentru o familie traditionala! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu decizia Parlamentului de convocare a unui referendum pentru familia traditionala si felul in care alesii PSD au militat in favoarea.

Liviu Dragnea, despre referendumul pentru familie: Este o cumpana pentru neamul romanesc

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, considera ca referendumul pentru familie, care ar urma sa fie organizat pe 7 octombrie, este o cumpana pentru neamul romanesc. El a declarat dumin.

Referendum pentru familia traditionala pe 7 octombrie: Senatul a adoptat initiativa cetateneasca de modificare a Constitutiei

Romanii vor fi chemati la vot la inceputul lunii octombrie pentru a se pronunta privind initiativa de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita dintre un b.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )