Libnet.ro
UNICEF

16:00

Referendum in regiunile italiene Lombardia si Veneto pentru o autonomie mai mare fata de Roma

Hotnews Hotnews,
 Referendum in regiunile italiene Lombardia si Veneto pentru o autonomie mai mare fata de Roma

Alegatorii din Lombardia si Veneto, doua dintre cele mai bogate regiuni din Italia, participa duminica la referendum pentru a decide daca doresc o autonomie mai mare fata de Roma. Acest referendum are loc la doar cateva saptamani dupa cel pentru autodeterminare din regiunea spaniola Catalonia, declarat illegal de Curtea Constitutionala. Insa spre deosebire de Spania, referendumul consultativ este prevazut in Constitutia Italiei. continuă pe Hotnews

Dupa Catalonia, regiunile italiene Lombardia si Veneto organizeaza un referendum pentru mai multa autonomie

Regiunile italiene Lombardia si Veneto organizeaza duminica un referendum pentru a cere mai multa autonomie fata de Roma. Scrutinul, care a trecut multa vreme neobservat, capata acum o tenta particulara, avand in vedere referendumul privind autodeterminarea care a avut loc pe 1 octombrie in regiunea spaniola Catalonia, comenteaza France-Presse.

Efectul Catalonia. Referendum in regiunile italiene Lombardia si Venteno, pentru o autonomie mai mare fata de Roma

Alegatorii din Lombardia si Veneto, doua dintre cele mai bogate regiuni din Italia, participa duminica la referendum pentru a decide daca doresc autonomie mai mare fata de Roma .

Dupa Catalonia, regiunile italiene Lombardia si Veneto organizeaza referendum pentru mai multa autonomie

Regiunile italiene Lombardia si Veneto organizeaza duminica un referendum pentru a cere mai multa autonomie fata de Roma. Scrutinul, care a trecut multa vreme neobservat, capata acum o tenta particulara,.

Ion D. Sirbu, disidentul care l-a inspirat pe Preda pentru Cel mai iubit dintre pamanteni |DOSAR ROMANIA LIBERA

Urmarit de Securitate 32 de ani neintrerupt, anchetat, torturat, trimis in lagare de munca fortata, apoi, in domiciliu obligatoriu, supravegheat, interzis, persecutat, marginalizat si, in cele din urma, izolat, ramas singur. Acestea ar fi, pe scurt, ingredientele calvarului trait de un intelectual si un scriitor de exceptie: Ion D. Sirbu, omul a carui viata a inspirat personajul principal din romanul Cel mai iubit dintre pamanteni de Marin Preda.

A fost desemnat castigatorul licitatiei pentru cea mai mare lucrare de infrastructura din ultimii 27 de ani

A fost desemnat castigatorul licitatiei pentru proiectarea si executia Podului suspendat peste Dunare in zona Braila, cea mai mare lucrare de infrastructura din ultimii 27 de ani. Potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )