Libnet.ro
UNICEF

12:15

Referendumul din Catalonia in cinci intrebari

România Liberă România Liberă,
Referendumul din Catalonia in cinci intrebari

Referendumul din Catalonia in cinci intrebari . continuă pe România Liberă

Referendumul din Catalonia, motiv de razboi intre Gerard Pique si Sergio Ramos (FOTO)

Gerard Piquea postat un mesaj pe Twitter prin care anunta ca sustinereferendumul de duminica din Catalonia. Aceasta actiune este interzisa de justitie, iar colegul sau din Nationala.

Petre M. Iancu: Pentru Europa, referendumul din Catalonia nu poate fi o veste buna |Comentariu DW

Popoarele au, in mod evident, dreptul la autodeterminare, dar dreptul la independenta poate fi solicitat doar in anumite conditii, explica un articol publicat de Deutsche Welle.

Leul a cazut la cel mai slab nivel din ultimii cinci ani

Moneda nationala a Romaniei a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani in raport cu principalele valute occidentale.

Referendumul pentru independenta din Catalonia, votul ce ameninta unitatea Spaniei

Vrei ca Catalonia sa fie un stat independent sub forma unei republici?. Aceasta va fi intrebarea la referendumul care va avea loc duminica, in ciuda opozitiei feroce a Guvernului de la Madrid si a justitiei spaniole, care spun ca aceasta consultare incalca Constitutia.

Politia spaniola a sigilat jumatate din scolile din Catalonia in care ar urma sa aiba loc votul pentru referendumul

Politia spaniola a sigilat sambata peste jumatate din scolile din Catalonia in care ar urma sa aiba loc votul pentru referendumul privind independenta, anunta Reuters.

Ofensiva a Madridului impotriva refendumului pentru independenta Cataloniei: Politia a sigilat 1.300 de scoli si a ocupat centrul de comunicatii regional / Catalanii spun ca nu renunta si ca scrutinul se va tine

Guvernul spaniol a declansat o ofensiva in care foloseste toate mijloacele care ii stau la indemana pentru a opri referendumul pentru independenta din Catalonia, declarat ilegal de autoritatile de la Madrin. Politia spaniola a sigilat peste jumatate din scolile din Catalonia unde ar trebui sa fie sectii de votare si a ocupat centrul de comunicatii al guvernarii regionale, potrivit Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )