Libnet.ro
UNICEF

01:05

Leul a cazut la cel mai slab nivel din ultimii cinci ani

România Liberă România Liberă,
Leul a cazut la cel mai slab nivel din ultimii cinci ani

Moneda nationala a Romaniei a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani in raport cu principalele valute occidentale. continuă pe România Liberă

Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra cu 3%, ajungand la inchidere la valoarea de 59,02 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, pe fondul majorarii cererii.

Pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut, luni, la bursa ICE Futures din Londra cu 3 procente, ajungand la inchidere la valoarea de 59,02 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, pe fondul majorarii cererii si al tensiunilor geopolitice.

Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni

Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni, dupa ce unii dintre cei mai importanti producatori au declarat, in cadrul unei intalniri in Viena, ca piata globala se indreapta spre echilibru.

Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cresterea cererii si ingrijorarile geopolitice au dus la cresterea cu 3% a cotatiei barilului de petrol Brent la bursa ICE Futures din Londra, ajungand la inchidere la valoarea de 59,02 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, transmite BBC.

Statistici alarmante! INS: Rata somajului in randul tinerilor a ajuns la cel mai inalt nivel

Rata somajului in randul tinerilor a ajuns in Romania la cel mai ridicat nivel, in cel de-al doilea trimestru din acest an, la 15,4%, in timp ce, pe total populatie, a fost de de.

Bataie pe cel mai dorit telefon din lume. Nu s-a lansat inca dar este deja pe piata

Cel mai dorit telefon din lume a aparut deja pe piata din Romania, cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala. Astfel, comerciantii de gadgeturi fac deja bani frumosi zilele astea.

Bataie pe cel mai dorit telefon din lume. Nu s-a lansat inca, dar este deja pe piata

Cel mai dorit telefon din lume a aparut deja pe piata din Romania, cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala. Astfel, comerciantii de gadgeturi fac deja bani frumosi zilele astea.

Kovesi iese la atac in plina sedinta PSD: Belina, coruptie la cel mai inalt nivel (VIDEO)

In plina sedinta a PSD privind viitorul ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, Laura Codruta Kovesi a iesit la atac privind dosarul Belina in care sunt cercetate cele doua. Sefa.

Leul a ajuns la minimul ultimilor cinci ani

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat miercuri un curs de referinta de 4,5991 lei/euro, acesta fiind cel mai slab nivel al monedei nationale in fata euro din ultimii cinci ani.

Leul s-a prabusit! Cea mai slaba cotatie fata de euro din ultimii 5 ani

Leul continua sa se deprecieze fata de euro, ajungand la cea mai slaba cotatie din ultimii 5 ani, moneda europeana fiind cotata la 4,5991 lei. Indicele ROBOR cu scadenta la 3 luni, in func.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )