Libnet.ro
UNICEF

08:30

Referendumul din Olanda este un atac la unitatea Europei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Referendumul din Olanda este un atac la unitatea Europei

Adevaratul scop al organizatorilor referendumului din Olanda nu este Acordul de asociere dintre Ucraina si UE, ci un atac la adresa unitatii Europei, a declarat presedintele ucrainean Petro Porosenko, dupa ce olandezii s-au pronuntat miercuri impotriva acordului de asociere UE-Ucraina, informeaza agentia de presa Unian. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele ucrainean Petro Porosenko, despre referendumul din Olanda: Este un atac la adresa unitatii Europei, la adresa promovarii valorilor europene

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca Olanda nu va organiza referendumul pentru Acordul de asociere dintre Ucraina si UE. Referendumul este de fapt un atac la adresa unitatii Europei. Relatarile au.

Satele romanesti, vazute prin obiectivul unei studente din Olanda: Este ca si cum ai calatori in timp

O studenta olandeza a postat pe portalul Boredpanda fotografii din satele romanesti pe care le-a vizitat si care i se par inghetate in timp. Reactia unei cititoare din Londra: Arata ca Raiul. Mi-ar placea sa locuiesc acolo.

Klaus Iohannis recheama la Bucuresti o serie de ambasadori, printre care cei din Olanda, Turcia, Italia si Spania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete pentru retragerea ambasadorilor romani dintr-o serie de tari, printre care Republica Moldova, Olanda, Ucraina, Turcia si Italia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )