Libnet.ro
UNICEF

08:15

Presedintele ucrainean Petro Porosenko, despre referendumul din Olanda: Este un atac la adresa unitatii Europei, la adresa promovarii valorilor europene

B1 B1,
Presedintele ucrainean Petro Porosenko, despre referendumul din Olanda: Este un atac la adresa unitatii Europei, la adresa promovarii valorilor europene

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca Olanda nu va organiza referendumul pentru Acordul de asociere dintre Ucraina si UE. Referendumul este de fapt un atac la adresa unitatii Europei. Relatarile au. continuă pe B1

Referendumul din Olanda este un atac la unitatea Europei

Adevaratul scop al organizatorilor referendumului din Olanda nu este Acordul de asociere dintre Ucraina si UE, ci un atac la adresa unitatii Europei, a declarat presedintele ucrainean Petro Porosenko, dupa ce olandezii s-au pronuntat miercuri impotriva acordului de asociere UE-Ucraina, informeaza agentia de presa Unian.

Scandalul Panama Papers. Partidul Radical din Ucraina vrea destituirea lui Petro Porosenko. Presedintele ucrainean afirma ca respecta litera legii

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat luni ca respecta litera legii dupa ce a fost incriminat intr-o ancheta internationala pentru ca a creat o societate in Insulele Virgine Britanice in contextul in care conflictul cu separatistii prorusi se intensifica in estul Ucrainei.

PanamaPapers: Se vrea destituirea presedintelui Ucrainei, Petro Porosenko. Liderul Partidul Radical a initiat aceasta procedura din cauza legaturii sefului statului cu paradisurile fiscale

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko ar putea fi demis, dupa ce numele sau a aparut in scurgerea de informatii privind utilizarea paradisurilor fiscale pentru evitarea impozitelor, Panama Papers. Cel care.

Controversa Panama Papers: Partidul Radical din Ucraina doreste destituirea presedintelui Petro Porosenko

Partidul Radical din Ucraina va incepe declansarea procedurii de destituire a presedintelui Petro Porosenko, dupa ce numele sau a aparut pe lista inaltilor demitari care si-au plasat averile in paradisuri fiscale, cu scopul de a evita impozitele, a anuntat, luni, liderul formatiunii, Oleg Liasko.

Klaus Iohannis recheama la Bucuresti o serie de ambasadori, printre care cei din Olanda, Turcia, Italia si Spania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete pentru retragerea ambasadorilor romani dintr-o serie de tari, printre care Republica Moldova, Olanda, Ucraina, Turcia si Italia.

Ion Cristoiu, despre radierea din cartea funciara a imobilului cuplului prezidential: Klaus Iohannis are sanse sa pastreze cea de a cincea casa in vecii vecilor, Amin!

In postarea zilnica de pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste despre scandalul iscat de confiscarea ANAF a unui imbobil detinut de cuplul prezidential si reface traseul pe care adresa pe care.

Descoperire incredibila despre unul din autorii atacurilor teroriste din Bruxelles

Descoperire incredibila facuta de anchetatori in legatura cu atentatele din Bruxelles. Unul dintre autorii atacurilor teroriste, comise pe 22 martie si soldate cu 32 de morti, a lucrat in Parlamentul European.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )