Libnet.ro
UNICEF

00:06

Referendumul pentru schimbarea denumirii judetului Olt va avea loc pe 6 si 7 octombrie

Antena3 Antena3,
Referendumul pentru schimbarea denumirii judetului Olt va avea loc pe 6 si 7 octombrie

Consilierii judeteni din Olt au decis, miercuri dupa-amiaza, ca referendumul pentru schimbarea denumirii judetului in Olt-Romanati sa aiba loc in zilele de 6 si 7 octombrie, intocmai ca si cel national. continuă pe Antena3

SURPRIZA: Vom avea un NOU REFERENDUM! Tocmai a fost facut ANUNTUL

Un nou referendumul va avea loc pe data de 7 octombrie, si anume cel privind schimbarea denumirii judetului Olt in Olt-Romanati. Decizia a fost luata luni, de consilierii judeteni in cadrul unei sedinte.

Dancila a explicat cum va avea loc referendumul pentru familia traditionala

Inaintea inceperii sedintei extraordinare de guvern de astazi, 17 septembrie, Viorica Dancila a facut mai multe declaratii referitoare la modul de desfasurare al referendumului pentru familia traditionala. in ultimele saptamani, s-a discutat foarte mult in online subiectul familiei traditionale. Desi exista o lege in tara noastra care mentioneaza clar ca doar un barbat si o [] .

Cat va costa referendumul pentru redefinirea familiei

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 si 7 octombrie, intre orele 7,00 si 21,00, Guvernul aproband in sedinta extraordinara de marti actele normative necesare pentru organizarea si.

Referendumul pentru familie va fi organizat pe 6 si 7 octombrie

Referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc pe 6 si 7 octombrie, a anuntat, marti, premierul Viorica Dancila. Sefa guvernului a precizat ca initiativa referendumului este a cetatenilor si nu se in.

Dosarul angajarilor fictive: Dragnea ajunge in instanta a doua zi dupa referendumul pentru redefinirea familiei

Liviu Dragnea va avea primul termen al apelului in dosarul angajarilor fictive pe 8 octombrie, la o zi dupa referendumul pentru redefinirea familiei. Decizia a fost luata dupa ce judecatorii au publicat motivarea sentintei pronuntate in prima instanta.

Florin Ristei, despre referendumul pentru familie: O prostie care ne indeparteaza de orice idee de evolutie si acceptare

Canaretul Florin Ristei, in varsta de 31 de ani, si-a indemnat fanii de pe retelele de socializare sa nu mearga la votul de pe 7 octombrie, cand are loc referendumul pentru familia traditionala. Acesta.

Sarituri cu schiurile: Doua etape din cadrul Marelui Premiu de vara vor avea loc, n premiera, la Rsnov

Doua etape din cadrul Marelui Premiu de vara la sarituri cu schiurile, la masculin, vor avea loc in perioada 21-23 septembrie, la Rasnov, pe trambulina K90 din Valea Carbunarii. Evenimentul din weekend este o premiera, fiind pentru prima oara cand o competitie importanta masculina are loc in Romania.

ntrebarea la care trebuie sa raspunda romnii la referendumul pentru familia traditionala: Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romniei n forma adoptata de Parlament?

Romanii care vor participa la referendumul pentru familia traditionala vor trebui sa raspunda cu da sau nu la intrebarea Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?, a decis, marti, Guvernul. Suma alocata de Guvern pentru referendum este de 163,7 milioane de lei. Oficial Referendumul pentru familia traditionala se va desfasura in doua zile, 6 si 7 octombrie .

Referendumul pentru redifinirea familiei, organizat pe 6-7 octombrie 2018

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis luni ca legea de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie respecta dispozitiile Legii fundamentale privitoare la revizuire. Legea privind referendumul pentru familie a fost adoptata martea trecuta in plenul Senatului.

ONG-uri: Referendumul pentru familie nu va putea fi monitorizat informatic pentru prevenirea votului ilegal

ONG-urile au solicitat premierului Viorica Dancila elaborarea unei ordonante de urgenta pentru introducerea Sistemului informatic de monitorizare a prezentei la vot si de prevenire a votului ilegal SIMPV) la referendumul pentru modificarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )