Libnet.ro
UNICEF

17:45

De ce a refuzat Lidia Buble sa participe la Asia Express. Cine ar fi fost, de fapt, partenerul ei

Playtech Playtech,
De ce a refuzat Lidia Buble sa participe la Asia Express. Cine ar fi fost, de fapt, partenerul ei

Indragita cantareata, Lidia Buble, a dezvaluit motivul pentru care a refuzat sa participe la Asia Express, show-ul care ne-a facut izolarea mai usoara. Vezi cine ar fi trebuit sa o insoteasca in aceasta aventura. De ce a refuzat Lidia Buble sa participe la Asia Express? Vedeta a marturisit ca a fost chemata sa participe la . continuă pe Playtech

VIDEO Momentul in care Speak o cere in casatorie pe Stefania, in Asia Express: Am fost totalmente socata

In premiera, in reality show-ul Asia Express a avut loc prima cerere in casatorie, protagonistii fiind cantaretul Speak si iubita lui, Stefania.

Speak si Stefania, cerere in casatorie la Asia Express.

Editia de seara trecuta a show-ului Asia Express a fost una cu totul speciala si incarcata de emotie. Asta deoarece telespectatorii au asistat la momentul in care Speak s-a asezat in genunchi si a ceut-o de sotie pe iubita lui, Stefania! .

Speak a facut paguba de 1.500 de euro la Asia Express. Cum a reusit sa afecteze bugetul Antena 1

Speak a incurcat planurile producatorilor de la Asia Express. Cum a reusit cunoscutul cantaret sa faca paguba de 1. 500 de euro? Chiar Stefania l-a dat de gol! Speak, paguba de 1. 500 de euro la Asia Express Echipa formata din Speak si Stefania a fost una dintre cele mai indragite. De asemenea, prietenia frumoasa pe care .

Adda si Catalin de la Asia Express, imagini de la nunta. Ce rochie de mireasa a avut artista!

Pe Adda si Catalin Rizea ii vedem in fiecare saptamana la tv, in cursa Asia Express, iar certurile lor au devenit virale. Iata insa cateva imagini de la nunta celor doi! .

incepe etapa semifinala din Asia Express: echipele care pleaca in cursa pentru un loc in marea finala

Duminica, la Antena 1, incepe etapa semifinala a reality show-ului Asia Express, cand patru echipe vor porni in cursa pentru un loc in marea finala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )