Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ne regasim in topul celor mai muncitori europeni, dar fara mare folos. Noi si cu bulgarii suntem cei mai ineficienti

Antena3 Antena3,
Ne regasim in topul celor mai muncitori europeni, dar fara mare folos. Noi si cu bulgarii suntem cei mai ineficienti

Romanii petrec multe ore la birou dar fara mare folos, arata si cifrele Eurostat. Ne regasim in topul celor mai muncitori europeni, dar la capitolul performanta suntem lanterna rosie, alaturi de bulgari. continuă pe Antena3

Topul celor mai romantice zece orase din lume

Site-ul matrimonial WeLoveDates. com a realizat un top al celor mai romantice orase din lume, bazandu-se pe istoria acestora, frumusetea peisajelor, locurile potrvite pentru plimbari romantice si rata casatoriilor.

Topul celor mai scumpe strazi din lume: tu unde ai alege sa te plimbi sau sa iti faci cumparaturile?

Fie ca este vorba despre plaje cu nisip alb, priveliste spectaculoasa in preajma valurilor sau deasupra muntilor, boutique-uri faimoase, shopping de lux sau cine fastuoase, aceste strazi le inglobeaza pe toate. Resedinte ale celor mai influenti oameni.

TOPUL celor mai bizare arome de inghetata din lume. Ai mancat, vreodata, inghetata cu gust de CARBUNE, caracatita sau ardei iuti?

Daca stii de unde sa le cumperi, te-ai putea bucura de sute de tipuri de inghetata, cu arome la care nu te-ai fi gandit niciodata. Ai incercat, vreodata, inghetata cu aroma de usturoi? Dar pe cea cu aroma de. carbune? .

LISTA celor cinci comisari europeni desemnati care ar putea intampina probleme in cadrul audierilor in PE

Conflicte de interese, suspiciuni de evaziune fiscala, declaratii sexiste: spaniolul Miguel Arias Canete, desemnat pentru Energie si Climat, este de departe cel mai controversat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )