Libnet.ro
UNICEF

08:01

Regatul Unit a inceput anul 2020 cu cea mai grava contractie din ultimii 40 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Regatul Unit a inceput anul 2020 cu cea mai grava contractie din ultimii 40 de ani

Economia Marii Britanii a inregistrat o contractie peste asteptari in primele trei luni ale acestui an, o perioada care a inclus doar primele zile de carantina, introdusa ca urmare a pandemiei de Covid-19. continuă pe Ziarul Bursa

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020: Cea mai mica rata de promovare din ultimii ani, dar cele mai multe medii de 10 Topul liceelor de 10 din Bucuresti

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020 este ca, desi rata de promovare, inainte de contestatii, este de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani - in acest an au fost cele mai multe medii de 10. Mai exact, 232 de elevi au obtinut media 10, inainte de contestatii, fiind cele mai multe medii de 10 obtinute la bacalaureat in ultimii 17 ani.

Bac 2020. Rata de promovare este cea mai mica din ultimii sase ani. Ce sector al Bucurestiului este cel mai bine plasat

Datele centralizate ale Ministerului Educatiei si Cercetarii referitoare la actuala sesiune de Bacalaureat arata cea mai mica rata de promovare inainte de contestatii - din ultimii sase ani.

Cea mai mare schimbare pentru Waze: ce vei avea in aplicatie de acum inainte

Waze a ajuns in aproape un deceniu sa fie cea mai folosita aplicatie de navigatie de catre soferi. Si tocmai in ideea asta e acum actualizata cu o serie de noutati utile. Platforma Waze e.

Compania romaneasca de jocuri video Amber a inregistrat cea mai buna cifra de afaceri din istoria sa in 2019

Amber a raportat pentru anul 2019 cea mai mare cifra de afaceri din istoria acesteia: 57,85 milioane Lei 13. 65 milioane de dolari). Marja de profit a companiei in 2019 a fost de 12%,.

Cea mai importanta aplicatie Google, reinventata complet: ce se intampla cu Google Photos

Google Photos este una dintre cele mai populare aplicatii create de Google si foarte multi oameni depind de serviciul gigantului din Mountain View pentru a-si face o copie de siguranta la.

ANGELA MERKEL: Regatul Unit trebuie sa-si asume consecintele Brexitului

Regatul Unit trebuie sa-si asume consecintele unei relatii economice mai putin puternice cu Uniunea Europeana UE) in urma Brexitului, a avertizat sambata Angela Merkel, inasprind tonul in momentul in care negocierile in vederea unui acord privind relatiile viitoare treneaza.

Regatul Unit, gata sa iasa din perioada de tranzitie cu UE

Regatul Unit este gata sa se retraga din intelegerile sale privind perioada de tranzitie cu UE in t.

BORIS JOHNSON: Regatul Unit este gata sa iasa din perioada de tranzitie cu UE in termenii Australiei

Regatul Unit al Marii Britanii este gata sa se retraga din intelegerile sale privind perioada de tranzitie cu Uniunea Europeana UE) in termenii Australiei, in cazul in care nu se va ajunge la niciun acord asupra relatiei lor viitoare, potrivit premierului Boris Johnson.

Florin Citu: Romania trece prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani

Actuala criza economica e mai grava decat Marele Crah din 1929, a declarat, vineri seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, referindu-se la cele doua crize cu care se confrunta Romania in prezent.

Criza economica actuala este mai grava decat Marele Crah din 1929

Criza economica actuala este mai grava decat Marele Crah din 1929, a declarat, vineri seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu,conform.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )