Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un Rege pentru Romania. Ce semnificatii are, de fapt, monarhia si ziua de 10 Mai pentru istoria tarii noastre

Adevărul Adevărul,
Un Rege pentru Romania. Ce semnificatii are, de fapt, monarhia si ziua de 10 Mai pentru istoria tarii noastre

Ziua de 10 Mai ramane in istoria nationala ca fiind incarcata de semnificatii. Acum 150 de ani, la 10 Mai 1866, Romania isi cunostea domnitorul cel mai longeviv, care avea sa o transforme din principat in regat, apoi intr-un stat independent. Dinastia intemeiata de Carol I este si acum vazuta de multi dintre romani ca fiind singura sansa pentru reintrarea tarii intr-o epoca de glorie. continuă pe Adevărul

Un Rege pentru Romania. Ce semnificatii au, de fapt, monarhia si ziua de 10 Mai pentru istoria tarii noastre

Ziua de 10 Mai ramane in istoria nationala ca fiind incarcata de semnificatii. Acum 150 de ani, la 10 Mai 1866, Romania isi cunostea domnitorul cel mai longeviv, care avea sa o transforme din principat in regat, apoi intr-un stat independent. Dinastia intemeiata de Carol I este si acum vazuta de multi dintre romani ca fiind singura sansa pentru reintrarea tarii intr-o epoca de glorie.

Reprezentantul FMI pentru Romania si Bulgaria, prezinta astazi raportul pentru regiunea CESEE

Reprezentantul rezident al Fondului Monetar International FMI) in Romania si Bulgaria, Alejandro Hajdenberg, prezinta, astazi, Raportul economic de primavara pentru regiunea Europei Centrale si de Sud Est CESEE), potrivit unor surse din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )