Libnet.ro
UNICEF

08:30

Regele Cioaba, operat cu succes in Antalya: Urmatoarele 48 de ore sunt decisive, spun medicii

B1 B1,
Regele Cioaba, operat cu succes in Antalya: Urmatoarele 48 de ore sunt decisive, spun medicii

Medicii de la spitalul Akdeniz universitesi din Antalya i-au montat, vineri seara, lui Florin Cioaba, aflat in stare grava dupa ce a suferit mai multe infarcte, un dispozitiv de asistare circulatorie. Acest. continuă pe B1

Regele Cioaba, operat de urgenta in Antalya: Procedura dureaza 4 ore si este extrem de riscanta

Medicii de la spitalul Akdeniz universitesi din Antalya ii monteaza lui Florin Cioaba, aflat in stare grava dupa ce a suferit un preinfarct, un dispozitiv de asistare circulatorie, care sa-i ajute inima sa.

Regele Cioaba, operat de urgenta: Procedura dureaza 4 ore si este extrem de riscanta

Medicii de la spitalul Akdeniz universitesi din Antalya ii monteaza lui Florin Cioaba, aflat in stare grava dupa ce a suferit un preinfarct, un dispozitiv de asistare circulatorie, care sa-i ajute inima sa.

Regele Cioaba, operat de urgenta.

Florin Cioaba a fost operat de urgenta, dupa ce starea lui s-a inrautatit, transmite Realitatea TV. Regele romilor este tinut in viata de aparate. Stire in curs de actualizare.

Florin Cioaba, operat de urgenta in Antalya.

Medicii de la spitalul Akdeniz universitesi din Antalya ii monteaza, vineri seara, lui Florin Cioaba, un dispozitiv de asistare circulatorie, care sa-i ajute inima sa pompeze sange, au declarat, pentru Mediafax, surse apropiate familiei. Procedura a inceput la ora 18. 00, dureaza aproximativ patru ore si este extrem de riscanta, au mai spus sursele citate. Ministerul Sanatatii MS) a precizat, tot vineri seara, ca potrivit informatiilor primite din partea medicilor din Antalya si din .

Regele Cioaba a suferit un preinfarct

Regele Cioaba a suferit un preinfarct, in timp ce se afla in concediu in Antalya. Potrivit medicilor, Cioaba are cheaguri de sange in artere. Fiul regelui Cioaba, Dorin Cioaba, a declarat ca tatal sau nu este.

Este in stare foarte grava. Regele Cioaba a suferit un preinfarct

Regele Cioaba a suferit un preinfarct, in timp ce se afla in concediu in Antalya. Potrivit medicilor, Cioaba are cheaguri de sange in artere. Fiul regelui Cioaba, Dorin Cioaba, a declarat ca tatal sau nu.

T. Corlatean la Digi 24: Presedintele l-a trimis pe doctorul Bradisteanu sa il consulte la Ankara pe Regele Cioaba pentru a castiga voturile comunitatii roma.

Seful diplomatiei romane a declarat la Digi24 ca Presedintele face un joc politic in scopul de a castiga simpatia comunitatii roma si eventual sprijin pentru faimosul sau proiect politic care va esua. Titus Corlatean aminteste ca Traian Basescu are un antecendent al castigarii voturilor in comunitatea roma. Acum a sesizat ca este un punct de castigat si a dat publicitatii cum i-a dat instructiuni doctorului Bradisteanu sa mearga sa ii acorde asistenta domnului Cioaba. E neserios si nu asa se procedeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )