Libnet.ro
UNICEF

23:30

Regele Mihai a incetat din viata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Regele Mihai a incetat din viata

ACTUALIZARE 15:46 Dacian Ciolos: Regele Mihai I va ramane in memoria mea, ca, probabil, a majoritatii romanilor, un simbol al demnitatii, nobletii si echilibrului Regele Mihai I va ramane in memoria mea, ca, probabil, a majoritatii romanilor, un simbol al demnitatii, nobletii si echilibrului, prin modul in care si-a impletit destinul cu evolutia Romaniei moderne, a scris astazi Dancian Ciolos pe pagina sa de Facebook. *ACTUALIZARE 15:46 USR: Regele Mihai I va ramane in istoria Romaniei ca un simbol al luptei pentru libertate si pentru democratie *ACTUALIZARE 15:32 Istoricul Ioan Aurel Pop: Regele Mihai a reprezentat efectiv o forta morala pentru poporul roman *ACTUALIZARE 15:25 Partidul Social Democrat transmite condoleante Familiei Regale dupa moartea Regelui Mihai, aratand ca viata fostului suveran a stat sub semnul dragostei fata de patria pe care nu a parasit-o cu adevarat nici atunci cand istoria a decis altfel, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. *ACTUALIZARE 15:22 Primarul Capitalei va propune Consiliului General ca Piata Victoriei sa poarte numele Regelui Mihai *ACTUALIZARE 15:17 Tariceanu: Ziua de astazi este una trista pentru poporul roman *ACTUALIZARE 15:10 Orban: Am primit cu durere in suflet vestea ca Majestatea Sa nu mai este printre noi, se inchide o pagina de istorie *ACTUALIZARE 15:13 Presedintele Iohannis a postat si pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleante *ACTUALIZARE 15:06 Dragnea: Sunt profund intristat de vestea mortii Regelui Mihai *ACTUALIZARE 15:02 Tudose: Regele Mihai a fost un model de moralitate si demnitate pentru romani *ACTUALIZARE 14:55 Ponta: Regele Mihai a fost o personalitate care a marcat istoria tarii noastre aproape un secol *ACTUALIZARE 14:50 Iohannis: Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale tarii noastre -------- Regele Mihai a incetat din viata astazi, la ora 13. 00, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia, a anuntat Casa Regala. continuă pe Ziarul Bursa

Regele Mihai a incetat din viata la varsta de 96 ani

Romania este in doliu dupa ce Regele Mihai I, ultimul monarh al tarii noastre, a incetat din viata la varsta de 96 ani, marti, in jurul orei 13:00 dupa o lunga suferinta.

Regele Mihai a incetat din viata

Regele Mihai I s-a stins din viata la varsta de 96 de ani, la locuinta sa din Aubonne Elvetia). in urma cu un an, fostul suveran a fost diagnosticat cu o boala incurabila, leucemie cronica, si tot atunci a anuntat ca se retrage din viata publica.

O legenda de la Bollywood a incetat din viata. Era fratele lui Raj Kapoor

Una dintre legendele filmului indian a incetat din viata. Actorul si producatorul Shashi Kapoor a murit la varsta de 79 de ani, anunta BBC. Kapoor era bolnav de ceva vreme si era spitalizat. Membru.

LPF: Observatorul Valer Sulea a incetat din viata

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat, astazi, pe site-ul oficial, ca Valer Sulea, membru in corpul de observatori LPF, a imcetat din viata.

Regele Mihai si Regina Ana, cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei

Regele Mihai a incetat din viata marti, la ora 13, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia, anunta Casa Regala. La capataiul regelui a stat pana.

A murit Regele Mihai. Mesajul transmis de Mihai Gadea

Mihai Gadea a reactionat la vestea ca Majestatea Sa Regele Mihai a murit. Majestatea Sa Regele Mihai a incetat din viata. Vom intelege vreodata cat de mult am pierdut? Dumnezeu.

Amintirea unei intalniri cu Regele Mihai. I-am spus hotarat sa se intoarca pe tronul Romaniei

Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a incetat din viata marti, 5 decembrie, la resedinta sa din Elvetia. Ultimul rege al Romaniei avea multe probleme de sanatate si se retrasese din viata publica de circa un an si jumatate.

Un erou al Armatei Romane a incetat din viata. A fost de doua ori ranit pe front

Generalul in retragere Constantin Didulescu ne-a parasit! Romania a pierdut un Erou, iar Armata Romaniei a pierdut un militar desavarsit si un exemplu greu de urmat pentru generatiile.

Regele Mihai a murit.Cel din urma suveran al romanilor avea 96 de ani

Regele Mihai a murit. Ultimul monarh din tarile Europei de Est s-a stins din viata marti, 5 decembrie, la varsta de 96 de ani, dupa o lunga suferinta. Regele fusese diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant si cu leucemie cronica.

Regele Mihai a murit.Cel din urma suveran al romanilor avea 96 de ani FOTO

Regele Mihai a murit. Ultimul monarh din tarile Europei de Est s-a stins din viata marti, 5 decembrie, la varsta de 96 de ani, dupa o lunga suferinta. Regele fusese diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant si cu leucemie cronica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )