Libnet.ro
UNICEF

10:00

Regele Mihai si Regina Ana, cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei

Antena3 Antena3,
Regele Mihai si Regina Ana, cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei

Regele Mihai a incetat din viata marti, la ora 13, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia, anunta Casa Regala. La capataiul regelui a stat pana. continuă pe Antena3

Regele Mihai si Regina Ana, o dragoste cat o viata

Regele Mihai I si Regina Ana au trait o poveste de iubire regala. intre Mihai I si aleasa inimii sale, Ana de Bourbon-Parma, devenita ulterior prin casatorie Regina Ana de Romania, s-a nascut.

Regele Mihai si Regina Ana, o DRAGOSTE cat o viata

Regele Mihai I si Regina Ana au trait o poveste de iubire regala. intre Mihai I si aleasa inimii sale, Ana de Bourbon-Parma, devenita ulterior prin casatorie Regina Ana de Romania, s-a nascut.

Regele Mihai a murit. Liviu Dragnea: Lunga sa suferinta nu a putut atenua socul acestei vesti

Regele Mihai a murit. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a tinut sa transmita un mesaj emotionant la aflarea vestii ca Majestatea Sa s-a stins din viata. Sunt profund intristat de.

Regele Mihai a murit. Legaturile mai putin cunoscute dintre Casa Regala a Romaniei si cea britanica

Casele Regale din Romania si Marea Britanie nu ezita sa participe impreuna la serbari importante. in 2001, Regele Mihai si-a sarbatorit ziua de nastere la implinirea a 80 de ani la.

GALERIE FOTO Mariea Crasmaru, detinatoarea recordului Guinness pentru cea mai lunga calatorie efectuata vreodata de o femeie

Daca nu stiati, prima femeie care a facut turul lumii pe jos este o romanca, iar numele ei este Mariea Crasmaru. Acum in varsta de 66 de ani, Mariea este detinatoarea recordului Guinness pentru cea mai lunga calatorie in jurul lumii fara intrerupere, pe jos 3 ani si 5 luni i-a luat sa parcurga 120 de tari si 7 continente, intre 1997 si 2001.

FOTO Regele Mihai I a murit. Cele mai dragi amintiri din vacantele copilariei sale, in imagini rare

Regele Mihai I 1910 - 2017) petrecuse mai multe vacante din adolescenta in tinuturile Hunedoarei, de unde se intorsese cu amintiri dragi. Cateva dintre ele au fost relatate in volumul Cum invata a-si cunoaste tara Maria Sa Mihai.

Regele Mihai a murit. Guvernul a anuntat care vor fi zilele de doliu national

Reprezentantii mai multor ministere au convenit cu Casa Regala detaliile implicarii lor in funeraliile Regelui Mihai, surse guvernamentale indicand ca funeraliile vor avea loc.

Presedintele Comisiei Europene: Regele Mihai a traversat perioadele cele mai tragice ale istoriei sec. XX

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a transmis un mesaj dupa moartea Regelui Mihai I al Romaniei. Am aflat cu profunda tristete vestea disparitiei Majestatii Sale, Regele Mihai I a.

Cruntul ADEVAR: Cum l-a UMILIT regimul Iliescu pe Regele Mihai (VIDEO)

Regele Mihai I a fost umilit de mai multe ori de regimul fostului presedinte Ion Iliescu. Prima data s-a intamplat chiar de Craciun, in 1990, cand autoritatile l-au oprit pe fostul suveran,.

PSD renunta la mintinguri dupa ce Regele Mihai a murit: Cel mai important este sa cinstim onoarea Majestatii Sale

PSD renunta la mitingurile programate pentru acest week-end dupa ce Casa Regala a anuntat ca Regele Mihai a murit, potrivit unui comunicat al Partidului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )