Libnet.ro
UNICEF

21:15

Regele Mihai a murit. Principesa Margareta devine Regina. Ce titlu va avea Radu Duda

Adevărul Adevărul,
Regele Mihai a murit. Principesa Margareta devine Regina. Ce titlu va avea Radu Duda

Principesa Margareta devine, odata cu moartea Regelui Mihai, Regina Margareta, dupa cum este stabilit in Statul Casei Regale, modificat la mijlocul anilor 2000. De asemenea, aceasta va ramane si sef al Casei Regale. continuă pe Adevărul

Regele Mihai a murit. Principesa Margareta: incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei

Romani, tara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste noua decenii, el a inchinat Romaniei toate puterile, cu devotament si rabdare. Am pierdut, ca voi toti, un.

Regele Mihai murit. Surse: Discutiile despre proiectul de lege privind statutul juridic al Casei Regale, reluate saptamana viitoare

Regele Mihai I a murit marti, la 96 de ani, la resedinta sa din Elvetia, potrivit unui anunt al Casei Regale. Tot marti, in Comisia juridica a Senatului s-a discutat proiectul de lege care reglement.

Marele mister ramas dupa ce Regele Mihai a murit: de ce l-a exclus din linia de succesiune la tron pe Principele Nicolae, singurul sau nepot

Excluderea din Linia de Succesiune a Principelui Nicolae a fost ultima mare decizie luata de Regele Mihai. Anuntul din 2015 a surprins pe toata lumea, dat fiind ca Nicolae era singurul nepot. Excluderea lui Nicolae a impartit adeptii monarhiei in doua tabere. Anul acesta, Principesa Margareta a adaugat paie pe foc si i-a interzis lui Nicolae sa vina la capataiul Regelui bolnav, amplificand suspiciunile ca in spatele excluderii au stat interesele familiei Principesa Margareta - Principele Radu.

Regele Mihai a murit. Unde si cand va fi inmormantat Regele Mihai

Regele Mihai a murit. Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges, unde va fi inmormantat Regele Mihai, este situata la doar o suta de metri manastirea Curtea de Arges. Edificiul a fost inaltat din 2009, pornind de la o initiativa a Familiei Regale, sprijinita de Arhiepiscopia Argesului si Muscelului. Surse din cadrul Arhiepiscopiei ne-au declarat ca inmormantarea Regelui nu va fi mai devreme de o saptamana.

Regele Mihai a murit. Ce-ar fi fost daca in 1990 Regele ar fi venit la putere in tara noastra

Regele Mihai a murit marti, 5 decembrie, la varsta de 96 de ani. in anul 1926 Mihai, in varsta de cinci ani, este proclamat Principe Mostenitor.

Regele Mihai a murit. Cum a redevenit cetatean roman

Regele Mihai a murit. El este ultimul monarh din zona Europei de Est si ultimul rege pe care l-a avut Romania. Acesta s-a nascut pe 25 octombrie 1921 la Sinaia. Decesul regelui Mihai vine dupa o lunga perioada in care a fost bolnav. Pe lista de boli cu care a avut de-a face regele Mihai [].

Regele Mihai a murit. Confesiunea tulburatoare a suveranului: Gandesc in limba romana, Biblia o citesc in romana. Cum sa uit limba poporului meu?

Regele Mihai a murit. in interviul-fluviu acordat in februarie 1992 publicistului Mircea Ciobanu, in cartea Convorbiri cu Mihai I al Romaniei aparuta la Editura Humanitas), Regele Mihai facea o marturisire tulburatoare.

Regele Mihai a murit. Universitatea din Cluj, data ca exemplu de monarh in ultima sa vizita in inima Ardealului

Regele Mihai a murit. in ultima sa vizita la Cluj-Napoca, in 2009, Regele Mihai primea titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara. Atunci se implineau 77 de ani de cand monarhul pasise prima data in aula universitatii.

Regele Mihai a murit. Ziua in care Mihai a renuntat la tron: cum suna actul de abdicare al ultimului rege al Romaniei

Regele Mihai a abdicat la 30 decembrie 1947. Istoricii comenteaza actul de renuntare la tron al Regelui Mihai I si manifestul catre tara al lui Carol al II-lea.

Regele Mihai a murit. Nicolae Dragu, fost primar al Calarasiului care i-a ridicat statuie Majestatii Sale: Era o persoana calda, modesta, inteleapta

Regele Mihai a murit. Nicolae Dragu, fost primar al Calarasiului, sustinator al monarhiei si presedinte de onoare al Asociatiei Amicii Regelui Mihai, filiala Calarasi, condusa de Stefan Stoica, a tinut sa-si arate regretul profund la disparitia Regelui Mihai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )