Libnet.ro
UNICEF

06:15

Regele Mihai nu va participa la inmormantarea Reginei Ana

Antena3 Antena3,
Regele Mihai nu va participa la inmormantarea Reginei Ana

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a trecut in nefiinta, la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala. continuă pe Antena3

VIDEO Regele Mihai si Regina Ana, o poveste de dragoste de aproape sapte decenii. Nunta din exil dintre o principesa catolica si un rege ortodox

Pe 10 iunie a. c. , Majestatile Lor Regele Mihai I 94 de ani) si Regina Ana 92 de ani) au sarbatorit 68 de casatorie, mentiona la acea data site-ul casa-regala. blogspot. ro, amintind ca cei doi s-au casatorit in 1948, la Atena, la invitatia Regelui Pavlos al elenilor, care a fost gazda generoasa a evenimentului. Regele Mihai I si Regina Ana au format cel mai longeviv cuplu regal din istoria Romaniei.

Mircea Ionescu Quintus: Regina Ana a fost alaturi de Regele Mihai in toata viata lui zbuciumata, s-a comportat ca o adevarata regina si sper sa fie un exemplu pentru membrii Casei Regale

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, si-a exprimat regretul pentru moartea Reginei Ana. Eu am crescut in tineretea mea sub regimul monarhic atat de binefacator tarii.

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna o frumoasa poveste de dragoste

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei. Timp de 67 de ani, dintre care cei mai multi petrecuti ici.

Calin Popescu Tariceanu, despre moartea Reginei Ana: Este o pierdere grea pentru MS Regele Mihai I, cat si pentru poporul roman

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca decesul Reginei Ana este o pierdere grea pentru poporul roman, informeaza Agerpres. Am aflat cu profunda tristete si regret.

Ultima fotografie cu Regina Ana, alaturi de Regele Mihai. FOTO in articol

Ultima fotografie cu Regina Ana a fost data publicitatii de Casa Regala a Romaniei la jumatatea lunii ianuarie 2016. Regina Ana si Regele Mihai apar impreuna, la resedinta lor din.

Moartea Reginei Ana indoliaza regalistii: Era modestia intruchipata. A stat alaturi de Regele Mihai in momentele cele mai grele

Sustinatorii monarhiei deplang moartea Reginei Ana, survenita luni, 1 august 2016, intr-un spital din Elvetia. Ei rememoreaza ocazia in care au putut sa fie in preajma Majestatii sale regale.

Regele Mihai I si Regina Ana, povestea unei nunti cu peripetii: Mama a mers la Papa Pius al XII-lea si a batut cu pumul in masa. Era furioasa pentru ca nu ne daduse binecuvantarea (VIDEO, FOTO)

Dupa 66 de ani de casnicie, Regele Mihai a ramas singur. Regina Ana, in varsta de 92 de ani, a murit, luni, la 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia. Povestea de dragoste dintre Regele.

Reactii dupa anuntul decesului Reginei Ana. Victor Ponta: Multumiri pentru modul in care atatea decenii a reprezentat si slujit Romania!

Condoleante Majestatii Sale Regele Mihai si tuturor membrilor Familiei Regale!, a scris Victor Ponta, luni, pe Facebook dupa anuntul decesului Reginei Ana. Multumiri pentru modul in.

Ion Iliescu, mesaj de compasiune pentru Regele Mihai

Fostul presedinte Ion Iliescu a anuntat ca regreta moartea Reginei Ana si transmite intreaga sa compasiune Regelui Mihai si familiei regale.

Istoric zalauan, la moartea Reginei Ana: Familia regala a avut un sfetnic bun in Salaj: pe Corneliu Coposu

Salajenii sustinatori ai monarhiei deplang moartea Reginei Ana, cu atat mai mult cu cat Majestatea sa a facut cateva vizite in judet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )