Libnet.ro
UNICEF

15:15

Moartea Reginei Ana indoliaza regalistii: Era modestia intruchipata. A stat alaturi de Regele Mihai in momentele cele mai grele

Adevărul Adevărul,
Moartea Reginei Ana indoliaza regalistii: Era modestia intruchipata. A stat alaturi de Regele Mihai in momentele cele mai grele

Sustinatorii monarhiei deplang moartea Reginei Ana, survenita luni, 1 august 2016, intr-un spital din Elvetia. Ei rememoreaza ocazia in care au putut sa fie in preajma Majestatii sale regale. continuă pe Adevărul

Monarhistii, despre moartea Reginei Ana: Avea ceva deosebit, era unica, stia sa se apropie de oameni!

Regina Ana a murit. Monarhistii din Romania sunt in doliu, odata cu moartea Reginei Ana. Ei si-au exprimat regretul profund pentru pierderea Majestatii sale.

Presedintele Republicii Moldova:Am aflat cu adanca tristete despre moartea Reginei Ana a Romaniei

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis luni, 1 august, un mesaj de condoleante familiei regale a Romaniei, la moartea Reginei Ana.

Monarhistii din Romania, despre moartea Reginei Ana: Este o mare pierdere, ne doream sa stea cu noi cat mai mult timp

Regina Ana a murit. Monarhistii din Romania sunt in doliu, odata cu moartea Reginei Ana. Ei si-au exprimat regretul profund pentru pierderea Majestatii sale.

Istoric zalauan, la moartea Reginei Ana: Familia regala a avut un sfetnic bun in Salaj: pe Corneliu Coposu

Salajenii sustinatori ai monarhiei deplang moartea Reginei Ana, cu atat mai mult cu cat Majestatea sa a facut cateva vizite in judet.

Calin Popescu Tariceanu, despre moartea Reginei Ana: Este o pierdere grea pentru MS Regele Mihai I, cat si pentru poporul roman

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca decesul Reginei Ana este o pierdere grea pentru poporul roman, informeaza Agerpres. Am aflat cu profunda tristete si regret.

Istoric aradean, despre moartea Reginei Ana: Funeraliile care se vor organiza au menirea sa o plaseze in galeria reginelor Romaniei

Aradenii deplang si ei moartea Reginei Ana, mai ales ca fosta sotie a Regelui Mihai este legata de melagurile din aceasta, la Castelul Regal de la Savarsin.

Monarhistii botosaneni, in lacrimi dupa moartea Reginei Ana. A fost ca o lumina blanda

Monarhistii botosaneni au izbucnit in lacrimi la aflarea vestii ca Regina Ana a Romaniei a decedat. Istoricii locali spun ca sotia Regelui Mihai nu a putut fi remarcata in plan politic, dar sustin ca a fost o personalitate admirabila.

Ion Iliescu: Am aflat cu tristete vestea mortii Reginei Ana si transmit intreaga mea compasiune pentru aceasta grea pierdere Regelui Mihai si membrilor familiei regale

Fostul presedinte Ion Iliescu a postat luni un mesaj pe blogul sau, in urma anuntului Casei Regale a Romaniei privind moartea Reginei Ana. Ion Iliescu transmite intreaga compasiune pentru.

Radu Banciu, despre viata Reginei Ana: Sunt niste amintiri care meritau sa ramana in cartea de istorie. Din pacate, sunt prafuite acum de toata zoaia politicii romanesti care trebuia sa iasa la rampa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea Reginei Ana. O salba intreaga de declaratii si de condoleante nepotrivite s-au adunat. S-au.

Reactii dupa anuntul decesului Reginei Ana. Victor Ponta: Multumiri pentru modul in care atatea decenii a reprezentat si slujit Romania!

Condoleante Majestatii Sale Regele Mihai si tuturor membrilor Familiei Regale!, a scris Victor Ponta, luni, pe Facebook dupa anuntul decesului Reginei Ana. Multumiri pentru modul in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )