Libnet.ro
UNICEF

13:45

Regele pirateriei promite 5 milioane de dolari pentru cine toarna guvernul american

Adevărul Adevărul,
Regele pirateriei promite 5 milioane de dolari pentru cine toarna guvernul american

Fondatorul MegaUpload si Mega, Kim Dotcom, ofera 5 milioane de dolari pentru cei care pot oferi informatii despre coruptia din SUA, Noua Zeelanda, care l-ar ajuta sa castige procesul. continuă pe Adevărul

PESTE 2 MILIOANE de dolari pentru o intalnire cu miliardarul american Warren Buffett

O licitatie in scop caritabil pentru o intalnire cu miliardarul american Warren Buffett a fost adjudecta pentru 2,166 milioane de dolari, de peste doua ori pretul de anul trecut, de catre un barbat din.

Rudele pasagerilor ofera cinci milioane de dolari pentru informatii despre disparitia zborului MH370

Rude ale pasagerilor zborului MH370 vor sa ofere suma de cinci milioane de dolari oricarei persoane detine informatii despre avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines. O campanie de colectare de fonduri a f.

Rudele pasagerilor ofera cinci milioane de dolari pentru informatii despre disparitia zborului MH370

Rude ale pasagerilor zborului MH370 vor sa ofere suma de cinci milioane de dolari 3,7 milioane de euro) oricarei persoane detine informatii despre avionul de tip Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, de la a carui disparitie se implinesc trei luni duminica, relateaza AFP.

SUA ofera Moldovei 8 milioane de dolari pentru mediatizarea cauzei pro-europene a tarii noastre

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a avut ieri o intrevedere cu vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joseph Biden, la Kiev, unde cei doi oficiali au participat la ceremonia de investire a presedintelui Ucrainei, Petro Porosenko.

Criminalitatea informatica: un cost anual de 445 mld. dolari pentru economia mondiala

Criminalitatea informatica costa economia mondiala 445 miliarde de dolari anual, principala cauza a acestor pierderi fiind furtul de proprietate intelectuala, aproape dubla ca valoare fata de cele cauzate de hackeri, potrivit unui studiu citat de Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )