Libnet.ro
UNICEF

06:30

Regele Salman al Arabiei Saudite a fost vaccinat impotriva COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Regele Salman al Arabiei Saudite a fost vaccinat impotriva COVID-19

Regele Salman al Arabiei Saudite, in varsta de 85 de ani, a fost vaccinat, vineri, impotriva coronavirusului, la peste trei saptamani de la inceputul campaniei nationale de vaccinare. continuă pe Ziarul Bursa

Castigatorul Turului Frantei s-a vaccinat impotriva Covid-19

Ciclistul Tedej Pogacar, castigatorul Turului Frantei in 2020, si colegii sai din echipa UAE Emirates au fost vaccinati impotriva coronavirusului, vineri, la Abu Dhabi.

Un medic american a murit la doua saptamani dupa ce a fost vaccinat anti-COVID-19. Ce spun oficialii de la Pfizer

Un medic american din Miami a murit la doua saptamani dupa ce a fost vaccinat anti-COVID-19. Autoritatile medicale din Florida au deschis o ancheta, iar cei de la Pfizer fac si ei o investigatie.

Regina Elisabeta si printul consort Philip, anunt rar pentru a preveni inexactitatile: Au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva noului coronavirus, a declarat Palatul Buckingham. Cuplul a primit sambata primele doze de vaccin anti-COVID-19 , potrivit unui purtator.

Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19, a anuntat sambata Palatul Buckingham, potrivit Reuters si AFP si Agerpres.

Aproape 17.000 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore. Peste 58.000 de romani au fost imunizati

In ultimele 24 de aure, alte16. 945 de persoane au fost vaccinate pentru COVID-19. Astfel ca numarul persoanelor care au primit prima doza de vaccin COVID-19 a ajuns la58. Numar de reactii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )