Libnet.ro
UNICEF

05:30

Regina Ana a Romaniei implineste astazi 90 de ani

Antena3 Antena3,
Regina Ana a Romaniei implineste astazi 90 de ani

Regina Ana a Romaniei implineste astazi varsta de 90 de ani. Este cea mai longeviva sotie de domnitor sau rege din istoria Romaniei. Principesa Ana de Bourbon-Parma s-a nascut pe 18 septembrie 1923, la Paris. continuă pe Antena3

Regina Ana a Romaniei la 90 de ani, intr-o editie speciala Ora Regelui

Miercuri, 18 septembrie, de la ora 21. 55, TVR 1 difuzeaza o editie speciala a emisiunii Ora Regelui, in cadrul careia telespectatorii pot urmari documentarul Ana a Romaniei. Portretul Reginei la 90 de ani, realizat de Marilena Rotaru.

Regina Ana implineste 90 de ani

Pe Regina Ana a Romaniei am cunoscut-o personal, cu mai multi ani in urma, cu ocazia lansarii cartii mele Marie of Romania. Images of a Queen, insotindu-l pe Regele Mihai. Majestatea Sa Regina fascineaza prin spontaneitate, este plina de viata, o fire optimista, iar prin devotamentul sau a format o frumoasa familie. Experienta de viata i-a dat o sensibilitate deosebita in a intelege oamenii.

Regina Ana implineste 90 de ani: Aniversarea, marcata prin lansarea volumului Ana. Portretul Reginei

Aniversarea Reginei Anana care implineste miercuri 90 de ani, va fi marcata prin lansarea unui volum intitulat Ana. Portretul Reginei, relateaza Mediafax. Potrivit unui comunicat al biroului de presa al.

Aniversarea celor 90 de ani ai Reginei Ana va fi sarbatorita printr-un volum dedicat acesteia

Regina Ana implineste, miercuri, varsta de 90 de ani, aniversarea acesteia fiind marcata de Familia Regala prin lansarea, de la ora 18. 30, a volumului Ana. Portretul Reginei, la Biblioteca Centrala Universitara Carol I din Bucuresti. Volumul face parte din colectia Casa Regala a editurii Curtea Veche.

Cei 90 de ani ai Regieni Ana. Traiesc prezentul. Maine vine mereu cu un mare semn de intrebare

Regina Ana, sotia regelui Mihai, a ajuns la cea de-a 90-a aniversare. O viata in care a fost si mama de cinci fete, si infiermiera de razboi, si vanzatoare de flori artificiale, si Regina unei natiuni.

Cei 90 de ani ai Reginei Ana. Traiesc prezentul. Maine vine mereu cu un mare semn de intrebare

Regina Ana, sotia Regelui Mihai, a ajuns la cea de-a 90-a aniversare. O viata in care a fost si mama de cinci fete, si infiermiera de razboi, si vanzatoare de flori artificiale, si Regina unei natiuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )