Libnet.ro
UNICEF

05:00

Regina Elisabeta a II-a si printul Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19

România Liberă România Liberă,
Regina Elisabeta a II-a si printul Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati sambata, 9 ianuarie, impotriva C. continuă pe România Liberă

Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19, a anuntat sambata Palatul Buckingham, potrivit Reuters si AFP si Agerpres.

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19, a anuntat sambata Palatul Buckingham, potrivit Reuters si AFP, relateaza Agerpres.

Regina Elisabeta si printul consort Philip, anunt rar pentru a preveni inexactitatile: Au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva noului coronavirus, a declarat Palatul Buckingham. Cuplul a primit sambata primele doze de vaccin anti-COVID-19 , potrivit unui purtator.

Marea Britanie: Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati contra Covid-19

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si sotul sau, printul Philip, au primit sambata prima doza de vaccin contra noului coronavirus, a anuntat Buckingham Palace, potrivit AFP.

Regina Elisabeta a dat vestea cea mare pentru britanici. E oficial, a vrut sa se afle

Veste pentru britanici din partea Regina Elisabeta: ea si ducele de Edinburgh au primit vaccinul anti-COVID-19, in data de 9 ianuarie 2021, de la medicul regal. Monarhul de 94 de ani si printul Philip, de 99 de ani, au fost inlocuiti la castelul Windsor. Majestatea Sa a decis ca informatiile ar trebui facute publice, pentru .

Ce s-a ales de barbatul pe care Regina Elisabeta i l-a refuzat surorii sale mai mici, Printesa Margaret? Viata lui Peter Townsend in exil

Povestile de dragoste de la palatul regal britanic nu sunt cu mult diferite de basmele cu printi si printese. in unele cazuri, insa, sfarsitul lor n-a fost cel fericit, la care se astepta toata lumea.

Peste 16.000 de romani, vaccinati impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore au fost vaccinate 16. 306 persoane, numarul angajatilor din sistemul sanitar care a primit vaccinul impotriva COVID-19 a ajuns la 92. Dintre acestia 314 au avut reactii.

Campania de vaccinare in Romania: 92.706 de angajati din spitale, vaccinati impotriva COVID-19, din 27 decembrie 314 reactii adverse

De la debutul campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania, in 27 decembrie, s-au vaccinat 92. 706 angajati din spitale, iar 314 dintre acestia au avut reactii adverse. in ultimele 24 de ore au fost vaccinate 16. 306 persoane.

Campania de vaccinare in Romania: 76.400 de angajati din spitale, vaccinati impotriva COVID-19, din 27 decembrie 264 de reactii adverse

De la debutul campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania, in 27 decembrie, s-au vaccinat 76. 400 de angajati din spitale, iar 264 dintre acestia au avut reactii adverse. in ultimele 24 de ore au fost vaccinate 17. 846 de persoane.

Arhiepiscopul Calinic spune ca se va vaccina anti-COVID-19: Noi am fost vaccinati de mici si mereu contra a diferite boli. Ne-am pus atunci intrebari indoielnic?

Arhiepiscopul Calinic al Argesului si Muscelului a anuntat ca se va vaccina impotriva coronavirusului atunci cand ii va veni randul si i-a indemnat pe credinciosi sa se informeze pe subiectul vaccinarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )