Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marea Britanie: Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati contra Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati contra Covid-19

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si sotul sau, printul Philip, au primit sambata prima doza de vaccin contra noului coronavirus, a anuntat Buckingham Palace, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19, a anuntat sambata Palatul Buckingham, potrivit Reuters si AFP si Agerpres.

Regina Elisabeta si printul consort Philip, anunt rar pentru a preveni inexactitatile: Au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva noului coronavirus, a declarat Palatul Buckingham. Cuplul a primit sambata primele doze de vaccin anti-COVID-19 , potrivit unui purtator.

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19, a anuntat sambata Palatul Buckingham, potrivit Reuters si AFP, relateaza Agerpres.

Republica Moldova a reluat zborurile cu Marea Britanie

Din 8 ianuarie, ora 00:00, au fost reluate cursele aeriene regulate si charterele regulate de pasageri cu Marea Britanie. Decizia a fost luata de Comisia Nationala Extraordinara pentru Sanatate Publica, transmite IPN.

Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta

Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta sunt imbucuratoare. Marea Britanie a cumparat cele de-al treilea vaccin anti-coronavirus existent. Vaccinul Moderna va fi disponibil din martie Un nou vaccin a fost aprobat in Marea Britanie. Ultimele vesti date de oamenii de stiinta sunt imbucuratoare. inca un .

Noua tulpina de SARS-CoV-2 din Marea Britanie a fost confirmata si in Romania

Noua tulpina de SARS-CoV-2 care circula in Marea britanie a fost confirmata si in Romania. Pacienta este din Giurgiu si nu este internata. Probele bioloice au fost analizate la Institutul Matei Bals din Capitala.

UPDATE Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania

Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie din Giurgiu care nu a calatorit in strainatate si care nu este internata, avand o forma foarte usoara si fiind tratata la domiciliu, a confirmat medicul Catalin Apostolescu, purtatorul de cuvant al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, pentru HotNews. ro.

Vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna, aprobat pentru utilizare in Marea Britanie. Regatul a ajuns la 3 vaccinuri autorizate si a comandat deja 367 de milioane de doze

Un al treilea vaccin anti-COVID-19 a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie. Serul a fost produs de compania americana Moderna si functioneaza intr-o maniera similara cu cel dezvoltat de Pfizer, care.

Cei mai ghinionisti hoti din lume au fost arestati in Marea Britanie

Doi hoti ghinionisti au fost arestati in Marea Britanie dupa ce au sunat din greseala politia in timpul spargerii, relateaza CNN.

Coronavirus: Marea Britanie depaseste 3 milioane de cazuri si 80.000 de decese

Marea Britanie a raportat sambata aproape 60. 000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, ceea ce ridica numarul total al persoanelor testate pozitiv de la inceputul pandemiei la peste trei milioane, pe fondul propagarii in aceasta tara a unei variante mai contagioase a virusului, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )