Libnet.ro
UNICEF

00:07

Regina Elisabeta mai pierde o perla din coroana: Statul insular Bardabos e gata sa devina republica!

B1 B1,
Regina Elisabeta mai pierde o perla din coroana: Statul insular Bardabos e gata sa devina republica!

Moment istoric in Barbados. La 54 de ani de la independenta fata de Regatul Unit, tara si-a anuntat intentia de a deveni republica si de a o inlatura pe Regina Elisabetadin pozitia de sef al. continuă pe B1

Regina Elizabeth mai pierde o insula. Barbados vrea sa fie republica

Barbados a anuntat intentia de a o inlatura pe Regina Elizabeth din pozitia de sef al statului si de a deveni astfel republica, informeaza BBC News.

Regina Elisabeta si-a pierdut tronul! Ce se intampla in familia regala a Angliei

Barbados, o tara insulara din Caraibe a anuntat ca se va elibera de sub Coroana britanica, urmand sa devina republica, pana la finele lui noiembrie 2021, dupa ce un divort constitutional a fost declarat marti de guvernatoarea generala a insulei, pe nume Sandra Manson, intr-un discurs pe care aceasta l-a sustinut la inceputul sesiunii parlamentare, .

Regina Elisabeta, anunt surprinzator! Ce decizie a luat dupa ce renuntase la tot

Anunt surprinzator din partea Casei Regale a Marii Britanii. Decizia luata de Regina Elisabeta dupa ce renuntase la tot este fara precedent! Regina Elisabeta, anunt surprinzator: Se intoarce la Buckingham Desi anuntase ca va locui in Castelul Balmoral din Scotia pana anul viitor, Regina Elisabeta a II-a s-a razgandit. in varsta de 94 de ani, .

Alimentele pe care Regina Elisabeta nu le consuma deloc. Meniul este foarte strict

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se indreapta catre varsta de 100 de ani. Aceasta refuza alimentele care pot fi daunatoare pentru sanatatea ei. Ce alimente refuza sa consume regina. Care sunt alimentele pe care Regina Elisabeta nu le consuma niciodata Potrivit bucatarului personal al reginei urmatoarele alimente nu sunt pe placul regalitatii. Ouale .

Cel mai mare blat din fotbalul romanesc. Lucratura lui Mitica Dragomir. S-a facut 18-0 si rasul Romaniei

Mitica Dragomir si astazi si-aduce aminte decelebrul meci, incheiat cu scor de maidan. Era ultimul joc al sezonului. Echipa de fotbal Scornicesti avea nevoie de o mare victorie pentru a fi promovata in a doua divizie a Romaniei. Spre surprinderea tuturor, o victorie a fost ceea ce au si obtinut, dar cum, aflam imediat. Mitica .

Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Unde se afla aceasta zona unica

O vale situata in nordul Italiei a primit titlul de Parc Stelar din partea fundatiei Starlight, membra a UNESCO. Astfel, a devenit in mod oficial una dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru cei pasionati sa vada stele. Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume Prin urmare, sute de vizitatori ajung .

Veste imensa pentru soferi. Cea mai ieftina benzina din Romania

Incepand cu marti 15 septembrie, soferii din Romania pot cumpara benzina si motorina cu un adaos comercial de doar 0,1%. Unde se poate gasi cel mai ieftin combustibil din Romania. Soferii primesc o veste buna. Cel mai ieftin combustibil din Romania Mihai Anastasescu, un om de afaceri din Romania si proprietarul companiei NEPTUN SA din .

Noua productie a Antenei 1. Cine sunt cei mai importanti oameni din show

Antena 1 a inceput filmarile pentru o noua productie. Iata cine sunt cei mai importanti oameni din show! Surpriza mare. Antena 1, o noua productie Adela Antena 1 a inceput filmarile pentru un nou serial produs de Ruxandra Ion si Dream Film Production. Adela ii va avea ca protagonisti pe Oana Mosneagu, Mara Oprea .

Cea mai scumpa despartire din Romania. A primit zeci de milioane de euro

Despartire de lux, ar spune unii romani. Zeci de milioane de euro au intrat in buzunarele unei jumatati de cuplu dupa ce doi fosti soti au decis sa-si spuna adio. De ce au ales sa mearga pe drumuri separate si despre cine este vorba? Cel mai scump divort din Romania Camelia si Dan Sucu adus .

Cum se face cel mai bun cas din must. Reteta traditionala si extrem de simpla

Este sezonul viilor, astfel ca mustul este la mare cautare acum. El este un adevarat deliciu care se obtine din strugurii atent culesi. insa mustul mai poate fi servit si intr-o alta forma, fiind folosit la prepararea casului din must o reteta inedita, traditionala din Teleorman. Cum se face cel mai bun cas din .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )