Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noua productie a Antenei 1. Cine sunt cei mai importanti oameni din show

Playtech Playtech,
Noua productie a Antenei 1. Cine sunt cei mai importanti oameni din show

Antena 1 a inceput filmarile pentru o noua productie. Iata cine sunt cei mai importanti oameni din show! Surpriza mare. Antena 1, o noua productie Adela Antena 1 a inceput filmarile pentru un nou serial produs de Ruxandra Ion si Dream Film Production. Adela ii va avea ca protagonisti pe Oana Mosneagu, Mara Oprea . continuă pe Playtech

Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc si un viitor posibil pretendent la scaunul papal, cardinalul filipinez Luis Antonio Tagle, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Topul averilor. Cine sunt cei mai bogati candidati la primariile din Capitala

Paradoxal, cei mai avuti candidati in Bucuresti sunt de stanga: Gabriela Firea, Dan Cristian Popescu, Robert Negoita, Marian Vanghelie si Gabriel Mutu conduc in topul averilor, dupa ce si-au construit cariera politica pe voturile electoratului mai putin instarit. Si dreapta are bogatii sai: Calin Popescu Tariceanu, Traian Basescu si Clotilde Armand.

Marina Abramovic, unul dintre cei mai importanti artisti contemporani, la festivalul UNFINISHED

Artista Marina Abramovic va purta o conversatie despre incredere in cadrul UNFINISHED, primul festiv.

Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din instagram. Surprize in top

Sa fii influncer nu doar ca este la moda, dar este si o sursa de bani. Iar asta pentru ca o anumita persoana care are multi urmaritori reuseste sa determine firmele sa-i de bani de pentru promovare. Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din Instagram Dupa cum spun specialistii, cateva .

Pensii 2020. Cine poate iesi mai devreme la pensie: lista a fost schimbata

O lege actualizata le va permite romanilor care au locuit 30 de ani in zone cu poluare masiva sa iasa mai devreme cu doi ani la pensie, fara penalizari. Lista localitatilor vizate a fost extinsa. Mai devreme la pensie, in orasele poluate. Lista a fost schimbata Klaus Iohannis a promulgat pe 10 septembrie legea potrivit .

Care sunt cele mai inteligente rase de caini. Surprizele din top

Conform cercetatorilor, cainii sunt capabili sa inteleaga 250 de cuvinte si gesturi, sa numere pana la cinci, dar si sa efectueze operatii simple de matematica. Care sunt cele mai inteligente rase de caini De altfel, oamenii de stiinta canadieni au facut si un top al celor cinci cele mai inteligente rase de caini. Iata care .

FOTO Cine sunt cele mai bogate actrite de la Hollywood si ce averi impresionante au acumulat

Sunt frumoase, talentate si, mai ales, bogate. Jennifer Aniston, Julia Roberts si Scarlett Johansson se numara printre cele mai instarite actrite de la Hollywood, cu sute de milioane de dolari in conturi.

Nelu Tataru: Cei din Terapia Intensiva sunt cei care numara decedatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca s-a facut o evaluare a mortalitatii cauzate de coronavirus si nu suntem chiar asa de sus. Totodata, acesta a mai afirmat ca cei din Terapia.

CEI MAI MULTI ELEVI AU REVENIT LA SCOALA La Buzau, cazurile de COVID-19 sunt in scadere

Transmiterea comunitara a virusului SARS-CoV-2 pare sa dea semne de incetinire in Buzau, judetul fiind plasat in statisticile Institutului National de Sanatate Publica pe un tren descendent. Concret, in ultimele doua saptamani in judet au fost inregistrate mai putine cazuri de imbolnavire, iar majoritatea cazurilor noi au provenit din focare, astfel ca situatiile au putut fi tinute sub control in acele spatii.

8 date statistice despre anul scolar care incepe azi. Cate scoli si gradinite sunt conectate la net, unde s-au inscris cei mai putini elevi si cati dascali revin unui elev

In anul 2019, populatia de varsta scolara a fost de 4,47 milioane de copii, reprezentand putin peste 23% din totalul populatiei rezidente a Romaniei, arata datele Institutului National de Statistica. in anul scolar 20192020 populatia scolara in invatamantul preuniversitar a fost de 2,98 milioane copii, putin peste jumatate fiind baieti. Mai mult de jumatate din populatia scolara s-a regasit in invatamantul primar si gimnazial 54,4%), iar peste o treime in invatamantul liceal 20,7%) si anteprescolar si cel prescolar 18,4%).

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )