Libnet.ro
UNICEF

19:00

Regina Elizabeth apare pentru prima oara in public purtand masca

Hotnews Hotnews,
 Regina Elizabeth apare pentru prima oara in public purtand masca

Regina Elizabeth a II a a Regatului Unit al Marii Britanii a fost surprinsa pentru prima oara in public purtand masca de protectie, ea participand saptamana trecuta la o scurta ceremonie la Westminster Abbey. continuă pe Hotnews

Aparitie socanta a Reginei Elisabeta. Ce a facut in public, pentru prima oara in istorie

Regina Elisabeta a aparut in public pentru prima oara in modul acesta. Gestul istoric facut de aceasta a trezi emotia britanicilor. Totul s-a petrecut cu ocazia comemorarii Soldatului Necunoscut. Aparitia socanta a Reginei Elisabeta. Gestul istoric Regina Elisabeta a II-a si-a facut aparitia la mormantul Eroului Necunoscut unde a depus un buchet de flori. Cu .

VIDEO Regina Marii Britanii a purtat masca pentru prima data in public. Elisabeta a II-a a depus flori la mormantul Soldatului Necunoscut

Regina Elizabeth a II-a a depus un buchet de flori la mormantul Soldatului Necunoscut din Abatia Westminster, fiind pentru prima oara cand a purtat masca in public.

O noua televiziune apare pentru romani. Cine se va bate cu Digi24 sau Romania TV si ce vedete va avea

In plina pandemie, spatiul media romanesc arata o dezvoltare. Daca ne referim aici la aparitia unor noi posturi TV, putem concluziona ca exista bani de investit. Recent Aleph News a fost lansat pe piata, iar astazi aflma de un nou post tv, si anume Profi 24 TV. Profi 24 TV are unda verde la emisie .

Regina Angliei, in public purtand masca de protectie a nasului si a gurii

Regina Elisabeta a II-a a depus un buchet de flori la mormantul soldatului necunoscut purtand o masc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )