Libnet.ro
UNICEF

14:45

Regina Marii Britanii, tinuta indrazneata pentru nunta regala: ce semnificatie au culorile pe care le-a ales FOTO

Adevărul Adevărul,
Regina Marii Britanii, tinuta indrazneata pentru nunta regala: ce semnificatie au culorile pe care le-a ales FOTO

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii 92 de ani) a uimit, din nou, cu o aparitie in culori vibrante la nunta nepotului sau, printul Harry, cu actrita Meghan Markle. Potrivit specialistilor, in tinuta suveranei sunt ascunse mici detalii. continuă pe Adevărul

Cum se pregatesc englezii pentru nunta regala - Galerie FOTO

Windsor se pregateste sa primeasca, in ziua nuntii regale, 100. 000 de turisti, de trei ori mai multi decat populatia locala. Unele strazi sunt deja blocate in vederea repetitiilor pentru.

Nunta regala: Sosesc oaspetii de seama. Amal Clooney si Victoria Beckham au atras toate privirile FOTO

Oaspetii au inceput sa soseasca la capela St. George a castelului Windsor, unde va avea loc nunta regala dintre printul Harry al Marii Britanii 33 de ani) si actrita americana Meghan Markle 36 de ani). Cuplurile Victoria si David Beckham si Amal si George Clooney au atras toate privirile.

Nunta regala, transmisa in direct de televiziunile din Romania. Ce programe speciale au pregatit TVR, ProTV si Antena 1

Milioane de telespectatori din intreaga lume vor urmari sambata, 19 mai, nunta regala dintre printul Harry al Marii Britanii si actrita americana Meghan Markle. Cel mai asteptat eveniment al anului va fi difuzat in direct si de televiziunile din Romania.

Tinutele care au furat toate privirile la nunta regala: Amal Clooney, Victoria Beckham si Serena Williams, in centrul atentiei FOTO

Sotii Amal si George Clooney, Victoria si David Beckham, vedeta de televiziune Oprah Winfrey, tenismena Serena Williams si actrita Gina Torres au fost printre invitatii care au atras toate privirile prin tinutele purtate la nunta printului Harry al Marii Britanii 33 de ani) cu actrita americana Meghan Markle 36 de ani).

Unde vezi nunta regala de care romanii sunt mai interesati decat ar trebui

Au mai ramas doar doua zile pana la nunta anului, iar lumea intreaga asteapta cu sufletul la gura mai mult decat ar trebui) sa ii vada pe Printul Harry al Marii Britanii si pe actrita americana Megan Markle cum isi spun juramintele. in cazul in care te-a prins si pe tine febra acestui inaltator eveniment [].

Nunta regala, incasari de 1,05 miliarde de lire

Nunta printului Harry al Marii Britanii cu actrita americana Meghan Markle va aduce economiei britanice incasari de 1,05 miliarde de lire sterline 1,43 de miliarde de dolari), potrivit estimarilor firmei de consultanta Brand Finance, citata de MarketWatch.

Nunta regala. Istoria impresionanta a Castelului Windsor, cel mai mare si mai vechi castel locuit din lume, care a gazduit 40 de monarhi FOTO

Printul Harry al Marii Britanii si fosta actrita americana Meghan Markle se casatoresc astazi, la Capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor, unde printul Harry a fost botezat. Fiind cel mai mare si cel mai vechi castel locuit din lume, Windsor a fost casa monarhilor britanici timp de aproape 1. 000 de ani.

LIVE VIDEO Nunta regala. Printul Harry si Meghan Markle vor deveni Duce si Ducesa de Sussex dupa casatorie. Programul ceremoniei

Printul Harry al Marii Britanii si fosta actrita americana Meghan Markle se casatoresc sambata, la Windsor. Ceremonia, despre care ei au spus ca nu va fi una foarte solemna, ci distractiva si centrata pe sarbatorirea impreuna cu oamenii, va incepe la ora Romaniei 14. Printii George si Charlotte vor face parte din alaiul miresei care va fi condusa la altar de printul Charles.

LIVE VIDEO Nunta regala. Printul Harry si Meghan Markle vor deveni Duce si Ducesa de Sussex. Mireasa se indreapta catre capela

Printul Harry al Marii Britanii 33 de ani) si fosta actrita americana Meghan Markle 36 de ani) se casatoresc sambata, la Windsor. Ceremonia, despre care ei au spus ca nu va fi una foarte solemna, ci distractiva, va incepe la ora 14. 00, ora Romaniei. Printii George si Charlotte vor face parte din alaiul miresei care va fi condusa la altar de printul Charles. Mireasa se indreapta spre capela, unde au sosit deja invitatii de seama.

LIVE VIDEO Nunta regala. Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit. Ceremonia l-a emotionat pana la lacrimi pe print. Primele imagini cu mireasa

Printul Harry al Marii Britanii 33 de ani) si fosta actrita americana Meghan Markle 36 de ani) s-au casatorit la Capela St. George din Windsor, devenind astfel Duce si Ducesa de Sussex. Ceremonia a fost una extrem de emotionanta, iar daca mireasa a zambit tot timpul, mirele cu greu si-a putut stapani lacrimile.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )