Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum se pregatesc englezii pentru nunta regala - Galerie FOTO

Antena3 Antena3,
Cum se pregatesc englezii pentru nunta regala - Galerie FOTO

Windsor se pregateste sa primeasca, in ziua nuntii regale, 100. 000 de turisti, de trei ori mai multi decat populatia locala. Unele strazi sunt deja blocate in vederea repetitiilor pentru. continuă pe Antena3

Meghan Markle se va machia singura pentru nunta regala?

In timp ce toti jurnalistii au fost ocupati sa urmareasca make-up artistii renumiti, pentru a obtine indiciii referitor la cine o va machia pe Meghan Markle, nimeni nu s-a gandit ca ea va dori sa se aranjeze singura in ziua nuntii.

Motivele pentru care tatal lui Meghan Markle nu va participa la nunta regala

Tatal lui Meghan Markle, Thomas Markle, a declarat ca nu va participa la nunta regala si ca nu-si va conduce fiica la altar in urma controversei despre fotografiile sale realizate de paparazzi, relateaza TMZ.

Nunta regala. Care va fi titlul nobiliar primit de Meghan Markle dupa nunta cu printul Harry

Nunta anului, intre printul Harry si actrita Meghan Markle a intrat pe ultima suta de metri a pregatirilor. incepand de sambata actrita Meghan Meghan va purta titlul de Altet.

Aranjamentele florale de la Nunta Regala. Ce au ales mirii!

Unul dintre punctele de atractie, pentru toti cei care vor urmari nunta regala, vor fi, cu siguranta, aranjamentele florale. In stilul lor caracteristic, mirii au ales sa mearga pe o varianta simpla, traditional, dar in acelasi timp, eleganta.

De ce nu va participa tatal lui Meghan Markle la Nunta Regala

Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle, a anuntat ca nu va participa la nunta fiicei sale cu printul Harry, de pe 19 mai. Motivele sunt problemele sale de sanatate, dar si scandalul iscat din cauza fotografiilor tip paparazzi aranjate.

Nunta Regala a Romaniei. Principele Nicolae a anuntat cununia religioasa!

Se apropie Nunta Regala a Romaniei. Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills, cel care a purtat, pana in 2015, titlul de Principele Nicolae al Romaniei, a anuntat data cununiei religioase cu Alina Binder. Iata cand si unde va avea loc evenimentul! .

Nunta regala. Tot ce este de stiut despre nunta regala din Marea Britanie

Cuplul si-a anuntat logodna in noiembrie anul trecut si ca se va casatori la data de 19 mai 2018. Cand este nunta? Printul Harry - cunoscut oficial ca Printul Charles Henry David Albert de Wales - se va c?.

Nunta regala: cine va fi cea mai tanara domnisoara de onoare

Meghan Markle va fi insotita la nunta sa cu Printul Harry, de sase domnisoare de onoare, inclusiv Printesa Charlotte de numai trei ani, fiica ducelui si ducesei din.

Ce roluri importante vor avea Printesa Charlotte si Printul George la nunta regala. Reprezentantii de la Kensington au facut marele anunt

Mai sunt doar trei zile pana la nunta printului Harry cu Meghan Markle, iar in ciuda scandalului in care este implicat tatal lui Meghan si a faptului ca nu stim cine o va conduce pe mireasa la altar, casa regala britanica a anuntat ce roluri au printul George si printesa Charlotte in ziua cea mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )