Libnet.ro
UNICEF

22:00

Regina-Mama Elena se odihneste, din nou, pe pamant romanesc, dupa 71 de ani de exil: Peste 1.000 de oameni i-au adus un ultim omagiu (VIDEO) Doua imagini monumentale cu suverana, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial (FOTO)

B1 B1,
Regina-Mama Elena se odihneste, din nou, pe pamant romanesc, dupa 71 de ani de exil: Peste 1.000 de oameni i-au adus un ultim omagiu (VIDEO) Doua imagini monumentale cu suverana, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial (FOTO)

Regina-Mama Elena s-a intors, pentru totdeauna, acasa. Suverana a fost reinhumata, sambata, la Curtea de Arges, alaturi de fiul sau, Regele Mihai I al Romaniei. Slujba a fost oficiata de. continuă pe B1

Jane Fonda a fost arestata din nou, in SUA, dupa un protest neautorizat. Actrita castigatoare de Oscar, incatusata si urcata in duba de politie (VIDEO)

Actrita Jane Fonda a fost arestata din nou pe treptele Capitoliului, dupa ce a participat la un protest neautorizat, menit sa atraga atentia asupra crizei climatice cu care se confrunta omenirea. Ea mai fusese.

Regula U21 criticata din nou de Petrescu: Noi nu vrem sa evoluam

Dan Petrescu a criticat din nou regula jucatorilor sub 21 ani din Liga 1 si mai spune ca nu intelege de ce in fotbalul romanesc nu se adopta masuri de succes in fotbalul mare, cum ar fi o banca extinsa de rezerve si arbitrajul video.

Cum a murit Regina Elena. Misterul din jurul crucii de la mormantul Majestatii Sale din Elvetia

Regina Elena a fost inmormantata, sambata, la Curtea de Arges. Ramasitele pamantesti ale Reginei Mama au fost aduse in Romania de la cimitirul din Lausanne, unde Majestatea Sa a fost inmormantata in anul 1982. Putini sunt cei care stiu secretul din jurul crucii de la mormantul din Elvetia. Regina Elena a murit pe 28 noiembrie .

Barbat din Vaslui, ranit grav dupa ce ar fi cazut intr-o secera

Un barbat de 72 de ani, din localitatea vasluiana Bogesti, a fost preluat, miercuri dimineata, de o ambulanta si transportat la Spitalul de Urgenta Elena Beldiman din Barlad cu o plaga taiata cu.

Oana Roman, din nou in vizorul carcotasilor. A publicat o poza prelucrata in Photoshop si a fost criticata dur

Oana Roman a devenit iarasi tinta carcotasilor, de aceasta data fiind vorba despre o postare de pe contul de Instagram al vedetei, ce a fost luata in vizor. Cei care ii urmaresc activitatea in mediul online au observat un detaliu cea mai noua fotografie pe care sotia lui Marius Elisei le-a impartasit-o. Oana Roman, din .

Celebra actrita Jane Fonda, in varsta de 81 de ani, a fost arestata din nou la un protest

Actrita americana Jane Fonda a fost din nou arestata in timpul unui protest organizat la Washington pentru a atrage atentia asupra schimbarilor climatice. Actrita, in varsta de 81 de ani, a mai fost.

De ce vrea Dan Barna sa fie anchetat de procurorii DNA. Viorica Dancila, luata din nou in vizor

Dan Barna a cerut Departamentului antifrauda sa trimita catre DNA contractele firmei sale, care opereaza pe fonduri europene. Presedintele USR a transmis ca nu poate avea incredere in Departamentul pentru lupta antifrauda ca va face o ancheta corecta. De aceea, a cerut ca toate documentele ce au fost stranse si au legatura cu firma pe .

AUDIO Barna, in sedinta de partid: Daca intram acum la guvernare validam PNL, inseamna pentru ei raiul pe pamant Prefer sa ramana Guvernul Dancila inca trei luni decat sa se intoarca din nou PSD vioara intai

O intrare a USR la guvernare ar insemna validarea PNL si ar putea duce in situatia ca la urmatoarele alegeri social-democratii sa se intoarca pe cai mari la putere. Mai mult, USR ar plati pentru greselile unei guvernari care ar crea in societate o frustrare ca nu s-a schimbat nimic si va fi asociata vechii clase politice. Acestea au fost, pe scurt, explicatiile pe care Dan Barna le-a dat colegilor de partid pentru decizia de a nu intra la guvernare, potrivit unei inregistrari a sedintei, publicate de Rise Project. UPDATE: Ulterior publicarii de Rise Project a inregistrarii, USR a publicat si ea pe Facebook inregistrarea completa a discutiei. Explicatiile lui Barna pentru USR-isti dupa ancheta Rise Project: Cumva ne-au zis si ei la interviu ca este o ancheta pornita la pont Eu il vad intr-o logica de atac de campanie.

CUTREMUR in showbiz! IRINA RIMES, bantuita de trecutul DUREROS! A PIERDUT COPILUL, APOI A RAMAS DIN NOU iNSARCINATA

Irina Rimes a suferit cumplit din dragoste, dupa divortul de Andi Banica. LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! RUGACIUNI PENTRU LIDIA BUBLE! RAZVAN SIMION E DEVASTAT! CANTAREATA NU MAI POATE SA Mai mult, nici.

Sahistul mascat al PSD loveste din nou!

Dupa ce a dat o tura scurta pe la Interne, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, s-a apucat de sah.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )