Libnet.ro
UNICEF

08:45

Regina-Mama Elena va fi reinhumata sambata, la pranz, in noua Catedrala de la Curtea de Arges

Adevărul Adevărul,
Regina-Mama Elena va fi reinhumata sambata, la pranz, in noua Catedrala de la Curtea de Arges

Regina-Mama Elena va fi reinhumata sambata, in noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges. Familia Regala a anuntat programul ceremoniei. continuă pe Adevărul

VIDEO Regina-mama Elena a fost reinhumata, sambata, alaturi de fiul ei, Regele Mihai I, la Curtea de Arges

Ramasitele pamantesti ale Reginei-mama Elena, aduse vineri in Romania din Elvetia, au fost reinhumate sambata la Curtea de Arges. Regina Elena a murit la Lausanne, in ziua de 29 noiembrie 1982, timp in care tara noastra se afla sub dictatura comunista. Ea a fost inmormantata atunci la cimitirul Boix-de-Vaud din Lausanne. 43 Regina-mama Elena a fost reinhumata alaturi de ramasitele pamantesti ale fiului ei, Regele Mihai I, la Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala din Curtea de Arges. 13 Peste 1. 000 de oameni s-au strans, sambata, in curtea manastirii Curtea de Arges.

Moment istoric! Regina-Mama Elena, reinhumata la Curtea de Arges - Repatriata dupa 70 de ani, alaturi de fiul ei, Regele Mihai

Regina-Mama Elena a fost reinhumata, sambata, in noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges, la ceremonii asistand cateva mii de oameni.

Moment istoric! Regina-Mama Elena, reinhumata la Curtea de Arges - Repatriata dupa 7 decenii, alaturi de fiul ei, Regele Mihai

Regina-Mama Elena va fi reinhumata sambata, in noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges. Potrivit programului transmis de Familia Regala, slujba de inmormantare va incepe la ora.

Regina-mama Elena va fi reinhumata alaturi de fiul ei, regele Mihai I, la Curtea de Arges. Sicriul va ajunge in tara la ora 11.00

Vineri, la ora 11. 00, la Aeroportul International Otopeni, o aeronava a Fortelor Aeriene Romane va repatria sicriul Reginei Elena, iar sambata, de la ora 12. 00, va fi oficiata slujba de inmormantare in Catedrala Istorica de la Curtea de Arges.

Regina-mama Elena, reinhumata alaturi de fiul ei, regele Mihai I, la Curtea de Arges

Regina-mama Elena a Romaniei va fi reinhumata alaturi de fiul ei, regele Mihai I, la Curtea de Arges.

Regina-Mama Elena va fi reinhumata la Curtea de Arges

Regina-Mama Elena va fi reinhumata sambata, in noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges. Potrivit programului transmis de Familia Regala, slujba de inmormantare va incepe la ora.

Regina-Mama Elena a fost reinhumata la Curtea de Arges

Regina-Mama Elena a fost reinhumata, sambata, in noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curte.

Regina Elena va fi reinhumata langa Regele Mihai. Cum va decurge ceremonia la care sunt asteptati mii de oameni

Vineri 18 octombrie, ramasitele Reginei Elena, mama Regelui Mihai, au fost aduse in Romania din Elvetia, iar sambata, 19 octombrie, acestea vor fi inhumate la Noua Catedrala Arhiepiscopala de la Curtea de Arges. Regina Elena isi va dormi somnul de veci alaturi de fiul sau, Regele Mihai. Va prezentam in cele ce urmeaza programul complet al ceremoniei la care sunt asteptati conform organizatorilor peste 5. 000 de oameni din toata tara.

Regina-Mama Elena s-a intors, pentru totdeauna, acasa: Suverarana este reinhumata, sambata, la Curtea de Arges, alaturi de fiul sau, MS Regele Mihai I al Romaniei (VIDEO)

Dorinta ultimului suveran al Romaniei este indeplinita. Astazi, osemintele Reginei-Mama Elena, repatriate, ieri, din Elvetia, vor fi depuse in necropola Regala de la Curtea de Arges, alaturi de cele ale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )