Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regina-Mama Elena a fost reinhumata la Curtea de Arges

România Liberă România Liberă,
Regina-Mama Elena a fost reinhumata la Curtea de Arges

Regina-Mama Elena a fost reinhumata, sambata, in noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curte. continuă pe România Liberă

Regina-mama Elena a fost reinhumata la Curtea de Arges alaturi de fiul ei, Regele Mihai I

Regina-mama Elena a fost reinhumata, sambata, la Curtea de Arges, alaturi de fiul ei, Regele Mihai I, dupa o ceremonie care a avut loc la Catedrala Arhiepiscopala Regala, in fata careia s-au adunat sute de persoane.

VIDEO Regina-mama Elena a fost reinhumata, sambata, alaturi de fiul ei, Regele Mihai I, la Curtea de Arges

Ramasitele pamantesti ale Reginei-mama Elena, aduse vineri in Romania din Elvetia, au fost reinhumate sambata la Curtea de Arges. Regina Elena a murit la Lausanne, in ziua de 29 noiembrie 1982, timp in care tara noastra se afla sub dictatura comunista. Ea a fost inmormantata atunci la cimitirul Boix-de-Vaud din Lausanne. 43 Regina-mama Elena a fost reinhumata alaturi de ramasitele pamantesti ale fiului ei, Regele Mihai I, la Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala din Curtea de Arges. 13 Peste 1. 000 de oameni s-au strans, sambata, in curtea manastirii Curtea de Arges.

Regina-Mama Elena va fi reinhumata la Curtea de Arges

Regina-Mama Elena va fi reinhumata sambata, in noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges. Potrivit programului transmis de Familia Regala, slujba de inmormantare va incepe la ora.

Regina-Mama Elena se odihneste, din nou, pe pamant romanesc, dupa 71 de ani de exil: Peste 1.000 de oameni i-au adus un ultim omagiu (VIDEO) Doua imagini monumentale cu suverana, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial (FOTO)

Regina-Mama Elena s-a intors, pentru totdeauna, acasa. Suverana a fost reinhumata, sambata, la Curtea de Arges, alaturi de fiul sau, Regele Mihai I al Romaniei. Slujba a fost oficiata de.

Zeci de oameni au strigat la Curtea de Arges Regele Nicolae!. Fostul principe, aplaudat de multime

Prezent alaturi de sotia sa Alina de Roumanie la funeraliile Reginei Elena de la Curtea de Arges, fostul principe Nicolae a fost cel mai aplaudat dintre invitati, nu putini fiind aceia care i-au urat sa devina rege. Dupa funeralii, Nicolae de Roumanie a stat mai bine de o jumatate de ora sa faca sute de poze cu cei prezenti si sa vorbeasca cu ei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )