Libnet.ro
UNICEF

21:45

O regiune din Romania bate topul celor mai atractive locuri de vizitat

Antena3 Antena3,
O regiune din Romania bate topul celor mai atractive locuri de vizitat

Lonely Planet a publicat recent Best in Travel 2016, cel mai asteptat ghid de calatorii al anului, in care apare si o regiune din Romania, informeaza cnn. com, potrivit one. ro. Transilvania ocupa primul. continuă pe Antena3

Topul celor mai tari bancuri scurte. Cum dublezi valoarea unui trabant?

Bancurile scurte nu starnesc doar hohote de ras, ci sunt si extrem de usor de retinut. Iata o selectie a catorva dintre cele mai reusite astfel de bancuri.

Rusia l-a pus pe fostul magnat Mihail Hodokovski pe lista celor mai cautati oameni. Interpol refuza sa puna in aplicarea mandatul

Rusia l-a pus pe fostul oligarh Mihail Hodorkovski pe lista celor mai cautati oameni pentru acuzatii de crima, dar Interpol refuza sa puna in aplicare mandatul. Moscova intentioneaza sa faca recurs la decizia institutiei in fata unui comitet independent, acuzand motivatii politice pentru refuz.

Povestile celor mai cunoscute strazi din vechiul Bucuresti. Pentru ce era faimos bulevardul Magheru in trecut

In trecut, Bucurestiul avea doar cateva strazi cunoscute, celelalte fiind doar maidane. Adevarul va prezinta astazi povestile celor mai cunoscute strazi din vechiul oras.

Povestile celor mai cunoscute strazi din vechiul Bucuresti. Pentru ce era faimos Bulevardul Magheru in trecut

In trecut, Bucurestiul avea doar cateva strazi cunoscute, celelalte fiind doar maidane. Adevarul va prezinta astazi povestile celor mai cunoscute strazi din vechiul oras.

Ministrul Raluca Pruna recunoaste ca un detinut nu se poate reeduca in inchisorile din Romania

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a admis vineri ca un detinut ar trebui sa fie un sfant ca sa se poata reeduca in conditiile precare existente in prezent in penitenciarele din Romania.

Sefa Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania si-a dat demisia dupa ce a lovit cu o geanta un cameraman

Directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR), Delia Nica, si-a dat demisia, dupa ce a fost filmata lovind cu o geanta si jignind un activist de mediu la finalul unor discutii,.

Google va sustine noile companii de tehnologie din Romania

Companiile de tehnologie nou-infiintate din Romania vor beneficia de sustinerea Google pentru a se dezvolta la scara globala.

webPR:Orasul Predeal va gazdui primul festival de film si cultura montana din Romania

Orasul Predeal va gazdui, in perioada 4 - 6 martie, editia pilot a evenimentului ALPIN FILM FESTIVAL, primul festival international de film, carte si fotografie destinat promovarii culturii si civilizatiei montane din Romania.

Aproape toate agentiile unei banci din Romania vor fi inchise

Omul de afaceri Dorinel Umbrarescu, proprietarul Bancii Romane de Credite si Investitii BRCI), a decis inchiderea celor sase sucursale din teritoriu pana la data de 30 martie, astfel ca vor fi pastrate doar.

Dacian Ciolos se dezice de abuzul ANAF impotriva Antena 3. Reactia celor mai importante publicatii din lume

Pe prima pagina a presei internationale s-a scris despre declaratiile din Senat ale premierului Romaniei, Dacian Ciolos. Publicatii importante precum New York Times si mai multe posturi straine de stiri au.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )