Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regiunea din Italia care ofera 25.000 de euro oricui vrea sa se mute acolo

Adevărul Adevărul,
Regiunea din Italia care ofera 25.000 de euro oricui vrea sa se mute acolo

O regiune din Italia, care sufera de un serios deficit de populatie, ofera 700 de euro pe luna, pentru trei ani, celor care se muta intr-una dintre localitatile aproape pustii, relateaza The Guardian. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Femeile din zodiac care ofera cea mai frumoasa iubire

Sunt femei care dau totul plus un infinit cand vine vorba de iubire. in relatiile sentimentele, ele isi pun sufletul pe tava si se dedica in intregime partenerului de.

Aceasta superba regiune din Italia le va plati cate 25.000 de euro celor care se vor muta aici

Cand mai multe sate italiene au inceput sa vanda case cu 1 euro, parea ca este prea frumos sa fie adevarat. Dar, ultima oferta venita din Peninsula le face pe cele de genul mentionat mai sus pura jecmaneala, scrie CNN.

Viorica Dancila, anunt pentru angajatii din ministere care nu si-au primit salariile

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca in sedinta de guvern de joi va incerca sa gaseasca o solutie astfel incat angajatii din ministerele care au apartinut ALDE sa isi primeasca.

Faze tari: O regiune din Italia ofera mii de euro celor care vor sa se mute acolo; Cea mai mare gradina de acoperis din lume se va deschide in Europa: care sunt beneficiile

Cum a fost surprins un autocar pe o autostrada din Ungaria. Un sofer l-a urmarit. inmormantarea inimii separat de restul corpului. Cum a aparut aceasta practica.

Vlad Livadaru, sef de ferma agricola: Lucrez intr-o companie care ofera foarte multe oportunitati profesionale, iar eu, cu foarte multa munca si dedicatie, doresc sa profit de acest lucru

Studiile de specialitate, dedicatia si un mediu de lucru care incurajeaza perfectionarea continua sunt cheile pentru construirea unei cariere de succes in domeniul agricol. Tanarul inginer Vlad Livadaru a ajuns sef de ferma la Agricost Braila, dupa trei ani de la terminarea facultatii. Astazi, coordoneaza lucrarile de pe mai mult de 1. 000 de hectare de teren agricol. Povestea lui a inceput cand inca se afla pe bancile scolii.

Bursa din Hong Kong ofera aproape 37 miliarde de dolari pentru London Stock Exchange

Actiunile London Stock Exchange au crescut semnificativ astazi, dupa ce rivala Hong Kong Exchanges and Clearing HKEX) a propus combinarea celor doi operatori bursieri, care evalueaza LSE la 29,6 miliarde de lire sterline 36,6 miliarde de dolari), transmit MarketWatch, BBC si Reuters.

Panica intr-o piata din Italia. Un roman a scos o drujba din portbagaj si a amenintat trecatorii

Un roman de 27 de ani, stabilit in Italia, a fost retinut dupa ce a alergat mai multi pietoni cu drujba. Barbatula fost identificat pe baza declaratiilor martorilor si a imaginilor surprinse de camerele .

Melescanu: Din pacate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegala

Senatorul Teodor Melescanu a declarat joi ca nu recunoaste excluderea sa din ALDE si ca va merge in .

Interviu. Tot ce trebuie sa stii despre Dokstation, sigurul festival de documentare de muzica din Romania, care va avea loc intre 12 si 15 septembrie

Dupa concertele de peste vara, acum e momentul sa stam linistiti in fata unui ecran si sa ne bucuram de Dokstation, un festival mai aparte in calendarul evenimentelor dedicate fanilor muzicii. in perioada 12-15 septembrie are loc la Bucuresti singurul festival din Romania dedicat documentarelor despre muzica.

Un nou caz asemanator cu Caracal. Un violator din Urziceni, care ia fete la ocazie, este in libertate

Cazul Caracal e lectia din care autoritatile n-au invatat nimic! inca un individ acuzat ca racoleaza victime la ocazie e liber, desi ar fi recunoscut deja ca a violat o fata de 15.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )