Libnet.ro
UNICEF

00:07

Regizorul Catalin Naum a murit. Maestrul a fost inmormantat sambata in cimitirul Giulesti

Antena3 Antena3,
Regizorul Catalin Naum a murit. Maestrul a fost inmormantat sambata in cimitirul Giulesti

Regizorul Catalin Naum, mentor al Teatrului studentesc Podul din Bucuresti, care a educat generatii intregi de mari actori romani, precum Claudiu Bleont si Oana Pellea, a murit joi, la varsta de 74 de ani, a de. continuă pe Antena3

Regizorul Catalin Naum, unul dintre cei mai apreciati pedagogi ai artei teatrale ...

Regizorul Catalin Naum, mentor al Teatrului studentesc Podul din Bucuresti, care a educat generatii intregi de mari actori romani, precum Claudiu Bleont si Oana Pellea, a murit joi, la varsta de 74 de ani, a declarat Adrian Titieni, rectorul UNATC Bucuresti, citat de Mediafax. Regizorul Catalin Naum a fost inmormantat sambata, la cimitirul din Giulesti. Nascut pe 1 aprilie 1939, in Bucuresti, regizorul Catalin Naum a educat mai multe generatii de mari actori romani, la Teatrul studentesc .

Regizorul Catalin Naum, fondatorul Teatrului Podul, a murit

Regizorul Catalin Naum, fondatorul Teatrului studentesc Podul, s-a stins din viata joi, 9 mai, la varsta de 74 de ani. Regizorul a fost inmormantat astazi.

Regizorul Catalin Naum, fondatorul Teatrului Studentesc Podul, a murit la varsta de 74 de ani

Regizorul si pedagogul Catalin Naum, fondatorul Teatrului Studentesc Podul, a murit la varsta 74 de ani, scrie ZiarulMetropolis. ro. Catalin Naum a fost unul dintre cei mai cunoscuti pedagogi de teatru din tara.

A murit regizorul Catalin Naum, fondatorul Teatrului studentesc Podul

Regizorul si pedagogul Catalin Naum, fondatorul Teatrului studentesc Podul, a incetat din viata la varsta de 74 de ani, scrie ZiarulMetropolis. ro. Catalin Naum era unul dintre cei mai cunoscuti pedagogi de teatru din tara noastra si a descoperit, de-a lungul anilor, multe talente pe care le-a indrumat spre actorie.

Tamerlan Tarnaev a fost inmormantat intr-un cimitir musulman

Tamerlan Tarnaev, unul dintre presupusii autori ai atentatelor din Boston, a fost inmormantat intr-un cimitir musulman din statul Virginia, afirma surse citate de CNN. Cimitirul in care a fost inhumat Tamerlan.

Tamerlan Tarnaev, suspect in cazul atentatului din Boston, a fost inmormantat in statul Virginia

Tamerlan Tarnaev, unul dintre presupusii autori ai atentatelor din Boston, a fost inmormantat intr-un cimitir musulman din statul Virginia, dupa cum a declarat unul dintre unchii tanarului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )