Libnet.ro
UNICEF

06:45

Regizorul Catalin Naum, unul dintre cei mai apreciati pedagogi ai artei teatrale ...

România Liberă România Liberă,
Regizorul Catalin Naum, unul dintre cei mai apreciati pedagogi ai artei teatrale ...

Regizorul Catalin Naum, mentor al Teatrului studentesc Podul din Bucuresti, care a educat generatii intregi de mari actori romani, precum Claudiu Bleont si Oana Pellea, a murit joi, la varsta de 74 de ani, a declarat Adrian Titieni, rectorul UNATC Bucuresti, citat de Mediafax. Regizorul Catalin Naum a fost inmormantat sambata, la cimitirul din Giulesti. Nascut pe 1 aprilie 1939, in Bucuresti, regizorul Catalin Naum a educat mai multe generatii de mari actori romani, la Teatrul studentesc . continuă pe România Liberă

A murit regizorul Catalin Naum, fondatorul Teatrului studentesc Podul

Regizorul si pedagogul Catalin Naum, fondatorul Teatrului studentesc Podul, a incetat din viata la varsta de 74 de ani, scrie ZiarulMetropolis. ro. Catalin Naum era unul dintre cei mai cunoscuti pedagogi de teatru din tara noastra si a descoperit, de-a lungul anilor, multe talente pe care le-a indrumat spre actorie.

Regizorul Catalin Naum, fondatorul Teatrului Studentesc Podul, a murit la varsta de 74 de ani

Regizorul si pedagogul Catalin Naum, fondatorul Teatrului Studentesc Podul, a murit la varsta 74 de ani, scrie ZiarulMetropolis. ro. Catalin Naum a fost unul dintre cei mai cunoscuti pedagogi de teatru din tara.

VIDEO Imagini de colectie cu Sir Alex Ferguson - Unul dintre cei mai mari antrenori din istoria fotbalului

Dupa 26 de ani petrecuti pe banca tehnica a lui Manchester United, Sir Alex Ferguson a decis sa se retraga din fotbal. Realizarile lui nu cred ca vor mai fi egalate vreodata. Manchester United fara Alex Ferguson nu suna corect. Ceea ce a realizat este de-a dreptul incredibil, a fost reactia unor oameni implicati in sportul rege dupa anuntul facut miercuri de antrenorul scotian.

Regizorul Catalin Naum, fondatorul Teatrului Podul, a murit

Regizorul Catalin Naum, fondatorul Teatrului studentesc Podul, s-a stins din viata joi, 9 mai, la varsta de 74 de ani. Regizorul a fost inmormantat astazi.

Regizorul Catalin Naum a murit. Maestrul a fost inmormantat sambata in cimitirul Giulesti

Regizorul Catalin Naum, mentor al Teatrului studentesc Podul din Bucuresti, care a educat generatii intregi de mari actori romani, precum Claudiu Bleont si Oana Pellea, a murit joi, la varsta de 74 de ani, a de.

Arestari in dosarul camatarilor din Deva: Catalin Penciuc, unul dintre liderii gruparii, este cautat de politisti

Magistratii Curtii de Apel Alba Iulia au admis propunerile de arestare preventiva formulate de procurori pe numele a cinci hunedoreni cercetati in dosarul camatarilor.

Bogdan Pitigoi: Multi clienti din confectii au inteles ca este mai profitabil sa produca in Romania decat in Asia

Bogdan Pitigoi este unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Iasi, cu o avere estimata de Forbes Romania la circa 8 mil. euro. Pitigoi este partenerul afacerilor auto ale lui Ion Tiriac din Iasi, dar este prezent, de asemenea, in confectii si.

A murit actrita Jeanne Cooper, care a jucat unul dintre rolurile principale in serialul Tanar si nelinistit timp de patru decenii

Actrita americana Jeanne Cooper, care a jucat unul dintre rolurile principale in serialul fluviu Tanar si nelinistit timp de patru decenii, a murit miercuri la varsta de 84 de ani, dupa ce a lucrat cu legende precum Maureen O'Hara si Frank Sinatra, scrie AFP.

LUARE DE OSTATICI in SUA: Atacatorul a ucis o femeie si pe unul dintre copiii ei. Alti patru copii sunt tinuti ostatici

O femeie si copilul ei au fost ucisi de un barbat inarmat, care s-a baricadat intr-o casa din Trenton, New Jersey SUA), luand mai multi ostatici, scrie NJ. com. Barbatul inarmat, despre care presa scrie ca ar.

increderea romanilor in biserica se clatina. Cei mai multi se bazeaza pe pompieri si armata

Romanii au incredere cel mai mult in pompieri, dupa care in armata. Potrivit unui sondaj de opinie efectuat in luna aprilie a acestui an, tot mai putini romani au incredere in presedintie si partidele.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )