Libnet.ro
UNICEF

10:45

Regizorul Ridley Scott face un serial despre virusul Ebola

Adevărul Adevărul,
Regizorul Ridley Scott face un serial despre virusul Ebola

Regizorul american Ridley Scott, cunoscut pentru filmul SF Alien, si producatoarea Lynda Obst vor realiza un serial de televiziune despre virusul Ebola, bazat pe volumul The Hot Zone, scris de Richard Preston, in 1994, scrie The Hollywood Reporter. continuă pe Adevărul

Un al doilea cadru medical din Texas a contractat virusul Ebola

Un al doilea cadru medical de la spitalul din Texas unde s-a inregistrat primul caz de contaminare cu virusul Ebola din Statele Unite a contractat virusu, relateaza AFP. Ca si in primul caz,.

Adrian Streinu-Cercel: Peste 500 de persoane au fost monitorizate in Romania pentru virusul Ebola!

In 15 zile, autoritatile sanitare au monitorizat peste 500 de persoane venite in Romania din zona endemica a virusului Ebola, fie ca este vorba de studenti straini care invata la noi in tara sau de muncitori veniti din zonele Africii de Vest.

Circa 20 de romani care au venit din zonele afectate de virusul Ebola sunt monitorizati de autoritati

Circa 20 de persoane care au venit in Romania din zona endemica afectata de Ebola se afla sub strica supraveghere a autoritatilor romane. Declaratia a fost facuta de ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, potrivit caruia persoanele respective sunt cetateni romani care au revenit in tara.

Cum vrea sa se confrunte Rusia cu virusul Ebola. Anuntul a fost facut ieri

Rusia va incepe in curand sa testeze pe maimute la un laborator din Guineea un vaccin impotriva virusului Ebola, a anuntat luni ministrul rus al sanatatii, Veronika Skortova, citata de agentia EFE. Am.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )