Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un al doilea cadru medical din Texas a contractat virusul Ebola

Antena3 Antena3,
Un al doilea cadru medical din Texas a contractat virusul Ebola

Un al doilea cadru medical de la spitalul din Texas unde s-a inregistrat primul caz de contaminare cu virusul Ebola din Statele Unite a contractat virusu, relateaza AFP. Ca si in primul caz,. continuă pe Antena3

inca un cadru medical din Texas a fost contaminat cu Ebola

Inca un cadru medical din Texas a contractat virusul Ebola, la doar cateva zile dupa confirmarea primului caz de contaminare cu virusul febrei hemoragice pe teritoriul Statelor Unite, au anuntat miercuri.

Un al doilea cadru medical din Texas este contaminat cu Ebola

Un al doilea cadru medical de la spitalul din Texas unde s-a inregistrat primul caz de contaminare cu virusul Ebola din Statele Unite a contractat virusul febrei hemoragice, au anuntat miercuri autoritatile locale, citate de AFP.

inca un asistent medical din Texas a fost diagnosticat cu Ebola

Un al doilea asistent medical din Texas, care a tratat primul pacient american cu Ebola, a contractat virusul, conform AFP, potrivit Mediafax.

Un ingrijitor de la un spital din Texas a fost contaminat cu Ebola

Un ingrijitor de la spitalul din Texas, in care un barbat a murit saptamana acesta din cauza febrei hemoragice Ebola, a contractat virusul, informeaza Mediafax.

Angajat din sistemul de sanatate din Texas, testat pozitiv

Un angajat din Spitalul Presbiterian din Texas, SUA, a fost testat pozitiv la virusul Ebola dupa un test preliminar, potrivit agentiei de sanatate a Statului, citata de CNN.

Cum explica autoritatile americane contaminarea cu Ebola intr-un spital din Texas

Autoritatile sanitare americane au atribuit prima contaminare cu Ebola intr-un spital din Texas unei brese in protocolul de protectie urmat de catre ingrijitoare, relateaza Mediafax.

Un alt american, diagnosticat cu Ebola: Barbatul este angajat al serviciilor sociale pentru sanatate din Texas

Un angajat al serviciilor sociale de la Spitalul Presbiterian din Texas a primit un rezultat pozitiv in urma unui test preliminar pentru Ebola, a anuntat spitalul intr-un comunicat, relateaza CNN. Spitalul.

Circa 20 de romani care au venit din zonele afectate de virusul Ebola sunt monitorizati de autoritati

Circa 20 de persoane care au venit in Romania din zona endemica afectata de Ebola se afla sub strica supraveghere a autoritatilor romane. Declaratia a fost facuta de ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, potrivit caruia persoanele respective sunt cetateni romani care au revenit in tara.

SUA: Conducerea spitalului din Texas, acuzata ca nu a furnizat un protocol pentru tratarea bolnavilor de Ebola

Sindicatul, care se bazeaza pe marturiile unor membri ai personalului din spitalul din Dallas, raspunde astfel directorului Centrului American de Control si Prevenire a Bolilor CDC), Tom Frieden, care vorbise despre o lipsa a procedurilor pentru a explica imbolnavirea unei asistente medicale care l-a ingrijit pe Thomas Duncan.

Adrian Streinu-Cercel: Peste 500 de persoane au fost monitorizate in Romania pentru virusul Ebola!

In 15 zile, autoritatile sanitare au monitorizat peste 500 de persoane venite in Romania din zona endemica a virusului Ebola, fie ca este vorba de studenti straini care invata la noi in tara sau de muncitori veniti din zonele Africii de Vest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )