Libnet.ro
UNICEF

17:00

Reguli dure pentru patronii de restaurante. S-a aflat acum ce trebuie sa faca pentru a isi deschide afacerile

Playtech Playtech,
Reguli dure pentru patronii de restaurante. S-a aflat acum ce trebuie sa faca pentru a isi deschide afacerile

Restaurantele sunt printre cele mai afectate in acestea vremuri. Patronii lupta din greu sa-si redeschida afacerile si totul sa intre in termenii normali. Care sunt conditiile pe care acestia trebuie sa le respecte pentru a functiona si in interior? Patronii de restaurante, reguli dure pentru a-si putea deschide afacerile Bucuria tuturor atunci cand s-a iesit . continuă pe Playtech

Doliu la Puterea Dragostei. S-a aflat acum ca a murit, durere mare pentru concurent: Sincere condoleante!

Un concurent de la Puterea Dragostei trece prin momente grele. Tanarul prefera acum sa stea singur si sa sa planga in tacere. Doliu la Kanal D. Un concurent de la Puterea Dragostei este devastat Andrei David, concurent Puterea Dragostei sezonul 3, trece printr-o perioada cumplita dupa ce a aflat ca bunica lui a murit. Tanarul .

Ce s-a intamplat, de fapt, la parastasul lui Cornel Gales. Gestul Vivianei, ultima lui iubita, s-a aflat acum!

Moartea sotilor care inmuiau inimile romanilor cu dragostea lor demna de pus in scena, a starnit un soc general si multe lacrimi. Ileana Ciuculete s-a stins pe 14 martie 2017, la 64 de ani, iar sotul ei, Cornel Gales, pe 1 decembrie 2019, intr-un cumplit accident de masina, la 59 de ani. Unii sunt de .

Mircea Bravo a dat lovitura pe youtube. Cati bani a castigat intr-un singur an. S-a aflat acum

Cu peste 2,5 milioane de urmaritori pe Facebook si peste 860. 000 de fani pe Youtube, Mircea Bravo este in prezent unul dintre cei mai de succes vloggeri romani, rivalizand cu Selly. Cunoscutul vlogger Mircea Bravo castiga bine. Veniturile sale au explodat in 2019 Succesul de care se bucura tanarul in mediul online se vede si .

Digisport: Schimbare totala de look pentru Simona Halep! Cum arata acum campioana noastra

Simona Halep 28 de ani) a castigat primul turneu de dupa pandemie, cel de la WTA Praga, dupa care a decis sa nu faca deplasarea pentru US Open. Ei bine, dincolo de activitatea sportiva, campioana noastra a decis sa faca si o schimbare la nivel de look.

Ungaria, decizie radicala pentru Romania. Ce se intampla acum la granita

De la data de 1 septembrie, Ungaria isi va inaspri reguile de trecere a frontierei, in conditiile in care numarul de contaminari este in crestere in tarile vecine, a anuntat astazi premierul ungar Viktor Orban la radioul de stat, anunta Reuters, citata de Agerpres. Ungaria, decizie radicala pentru Romania Cand va incepe noul an scolar, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )