Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doliu la Puterea Dragostei. S-a aflat acum ca a murit, durere mare pentru concurent: Sincere condoleante!

Playtech Playtech,
Doliu la Puterea Dragostei. S-a aflat acum ca a murit, durere mare pentru concurent: Sincere condoleante!

Un concurent de la Puterea Dragostei trece prin momente grele. Tanarul prefera acum sa stea singur si sa sa planga in tacere. Doliu la Kanal D. Un concurent de la Puterea Dragostei este devastat Andrei David, concurent Puterea Dragostei sezonul 3, trece printr-o perioada cumplita dupa ce a aflat ca bunica lui a murit. Tanarul . continuă pe Playtech

S-a aflat adevarul despre Gabriel de la Puterea Dragostei. Ce a facut in urma cu 2 luni, de fapt

Un concurent nou a a intrat in acesta zi in casa Puterea Dragostei. Acesta este originar din Galati, iar numele lui este Radu George Gabriel. Ce a facut in urma cu doua luni Gabriel de la Puterea Dragostei Gabriel, un tanar in varsta de 23 de ani a venit in casa Puterea Dragostei pentru a-si .

Berna de la Puterea Dragostei, in rochia de mireasa. Cum arata acum concurenta de la Kanal D

Berna de la Puterea Dragostei imbraca rochia de mireasa. Berna a fost ceruta in casatorie de Philip, dar nunta o vor face anul viitor. in ideea de a purta cea mai frumoasa rochie de mireasa, vedeta TV a inceput deja sa probeze tinute. Si cum rochia a prins-o foarte bine, a facut si o sedinta .

Cum face bani Bianca Comanici dupa ce a castigat Puterea Dragostei. Fanii ei sunt uimiti

Dupa ce a iesit din casa Puterea Dragostei, Bianca Comanici s-a apucat de o noua afacere. De altfel, ea a castigat si cel de-al doilea sezon al emisiunii matrimoniale. Cum face bani Bianca Comanici dupa ce a castigat Puterea Dragostei Bianca Comanici a castigat si cel de-al doilea sezon de la Puterea Dragostei, dar nimeni .

Reguli dure pentru patronii de restaurante. S-a aflat acum ce trebuie sa faca pentru a isi deschide afacerile

Restaurantele sunt printre cele mai afectate in acestea vremuri. Patronii lupta din greu sa-si redeschida afacerile si totul sa intre in termenii normali. Care sunt conditiile pe care acestia trebuie sa le respecte pentru a functiona si in interior? Patronii de restaurante, reguli dure pentru a-si putea deschide afacerile Bucuria tuturor atunci cand s-a iesit .

Ce s-a intamplat, de fapt, la parastasul lui Cornel Gales. Gestul Vivianei, ultima lui iubita, s-a aflat acum!

Moartea sotilor care inmuiau inimile romanilor cu dragostea lor demna de pus in scena, a starnit un soc general si multe lacrimi. Ileana Ciuculete s-a stins pe 14 martie 2017, la 64 de ani, iar sotul ei, Cornel Gales, pe 1 decembrie 2019, intr-un cumplit accident de masina, la 59 de ani. Unii sunt de .

Mircea Bravo a dat lovitura pe youtube. Cati bani a castigat intr-un singur an. S-a aflat acum

Cu peste 2,5 milioane de urmaritori pe Facebook si peste 860. 000 de fani pe Youtube, Mircea Bravo este in prezent unul dintre cei mai de succes vloggeri romani, rivalizand cu Selly. Cunoscutul vlogger Mircea Bravo castiga bine. Veniturile sale au explodat in 2019 Succesul de care se bucura tanarul in mediul online se vede si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )