Libnet.ro
UNICEF

07:15

Reguli pentru trotinetele electrice: se vor putea conduce de la 14 ani, fara permis si cu o viteza maxima de 40 de kmh

Adevărul Adevărul,
Reguli pentru trotinetele electrice: se vor putea conduce de la 14 ani, fara permis si cu o viteza maxima de 40 de kmh

Extrem de controversate in Occident si supuse unor restrictii de circulatie din ce in ce mai dure, trotinetele electrice ar putea primi totala libertate in Romania, daca un proiect pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1952002 privind circulatia pe drumurile publice va fi aprobat de Parlament. continuă pe Adevărul

in ce conditii pot fi folosite trotinetele electrice. Proiectul de lege pentru modificarea Codului Rutier a ajuns in Parlament

Un proiect de lege depus, marti, de catre deputatul PNL de Cluj Sorin Moldovan pentru modificarea Codului Rutier a ajuns in Parlamentul Romaniei. Actul normativ prevede definirea trotinetelor electrice, astfel incat sa nu fie asociate mopedelor, iar utilizatorii sa nu fie pasibili de amenzi sau inchisoare daca nu au permis. Conditiile in care pot fi .

Trotinetele electrice, interzise: ce s-a intamplat dupa primul deces inregistrat in aceasta tara

Trotinetele electrice sunt foarte versatile, usor de condus si relativ ieftine, pe langa faptul ca te ajuta sa ignori aglomeratia din trafic. Asta nu inseamna insa ca reprezinta un.

AFM va finanta 90% din infrastructura statiilor de incarcare pentru masini electrice, realizate de operatorii economici

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) ar putea introduce anul acesta programul pentru operatorii economici prin care va finanta 90% din infrastructura statiilor de incarcare a masinilor electrice, cu conditia ca reteaua sa fie publica, a declarat.

Romanii vor putea compara online preturile la benzina, de la 1 iulie. Consiliul Concurentei lanseaza Monitorul Preturilor pentru Carburanti

Consiliul Concurentei CC) va lansa luni, in data de 1 iulie, platforma Monitorul Preturilor pentru Carburanti, care va contine informatii despre tarifele practicate in marile lanturi de benzinarii din Romania, potrivit unui anunt al institutiei.

Comisia pentru votul din diaspora: Romanii vor putea vota pe parcursul a trei zile: vineri, sambata si duminica

Romanii din strainatate vor putea vota pe parcursul a trei zile - vineri, sambata si duminica, se arata intr-o decizie de joi a comisiei parlamentare pentru elaborarea propunerilor legislative in materie electorala. Cu o zi in urma, comisia a decis ca diaspora sa poata vota, pe langa sistemul clasic, si prin corespondenta sau anticipat.

Proiect: Trotinetele electrice, introduse in Codul Rutier Vor putea fi folosite pe drumurile publice fara a risca amenzi

Un proiect de lege depus mari la Camera Deputatilor, pentru modificarea Codului rutier, reglementeaza circulatia trotinetelor electrice pe drumurile publice, astfel incat acestea sa nu mai fie asociate mopedelor, iar utilizatorii sa nu fie pasibili de amenzi sau inchisoare daca nu au permis. Trotineta electrica este definita ca un vehicul cu 2 sau 3 roti si viteza maxima de 40 de kilometri la ora.

O firma romaneasca ce construieste statii de incarcare ultra-rapida pentru vehiculele electrice primeste o investitie de la Early Game Ventures

WATTO Stations, firma romaneasca, recent infiintata, care construieste o retea regionala de statii de incarcare ultra-rapida destinata vehiculelor electrice, anunta o runda de finantare condusa de fondul de investitii Early Game Ventures.

Linii fierbinti pentru perioada de canicula. Unde vor putea suna pentru ajutor persoanele defavorizate din Iasi

Mai multe linii telefonice vor fi deschise vara aceasta pentru persoanele defavorizate din Iasi, in scopul monitorizarii acestora in perioada caniculara. Decizia a fost anuntata de catre reprezentantii Primariei Iasi si urmeaza sa fie implementata si administrata de catre Directia de Asistenta Sociala DAS).

incepe incalzirea pentru festivalul Cinemascop. Ce filme vor putea fi vazute in Gradina de vara din Eforie Sud si pe Faleza Cazino din Constanta

Localnicii si turistii din Mangalia si Constanta sunt asteptati, pe 28 iunie si 5 iulie, la proiectii de film, ca o incalzire pentru festivalul Cinemascop, ce va avea loc in Gradina de vara din Eforie Sud. Pe 12, 19 si 26 iulie alte trei proiectii vor avea loc pe Faleza Cazino din Constanta. Toate filmele au intrare libera si incep la ora 21. Festivalul Cinemascop va avea loc intre 1 si 7 august, in Gradina de vara din Eforie Sud.

DE LA 1 IULIE 2019 Preturile gazelor pentru clientii casnici vor scadea cu 5%

Jack Cutisteanu, Petprod: Este bine ca scade pretul pentru consumatorii casnici, dar nu trebuie sa uitam nici de cei industriali Scaderea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale destinate consumatorilor casnici este un demers pozitiv, dar trebuie sa avem in vedere si ce se intampla cu cei industriali, potrivit domnului Jack Cutisteanu, directorul general al Petprod.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )