Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reguli strice pentru viitorii soferi, din ianuarie. Orele de condus vor fi filmate

Antena3 Antena3,
Reguli strice pentru viitorii soferi, din ianuarie. Orele de condus vor fi filmate

Cei care se viseaza soferi ar face bine sa se pregateasca. La anul, examenul pentru permis ar putea arata ca bacalaureatul - cu teste teoretice repetate si teste practice filmate. Oficialii vor ca, de anul. continuă pe Antena3

Pensiile ar putea fi majorate cu 4% incepand din ianuarie 2013

Pensiile ar putea fi majorate din ianuarie 2013, anunta Ministerul Finantelor Publice. intr-un comunicat de presa emis miercuri de minister, se arata ca Guvernul Ponta va lua in calcul o majorare a pensiilor cu.

Pensiile ar putea fi majorate cu 4% incepand din ianuarie 2013.

Pensiile ar putea fi majorate din ianuarie 2013, anunta Ministerul Finantelor Publice. Intr-un comunicat de presa emis miercuri de minister, se arata ca Guvernul Ponta va lua in calcul o majorare a pensiilor cu circa 4%, la definitivarea proiectului de buget pe anul 2013, potrivit b1. ro. Guvernul Ponta a hotarat ca este o prioritate majorarea pensiilor si se ia in calcul, la definitivarea proiectului de buget pe anul 2013, o majorare a acestora cu circa 4% incepand cu luna ianuarie 2013, in .

Trei firme abonate la contracte cu statul au castigat un contract de 54 milioane de euro pentru semnalizarea rutiera din Bucuresti

Firmele Dumbrava Semnalizare, Vesta Investment si Primacons Group au catigat un contract de circa 54 de milioane de euro pentru semnalizarea rutiera din Capitala semafoare, marcaje rutiere), potrivit informatiilor publicate pe site-ul de licitatii publice. Licitatia a fost organizata de Administratia Strazilor Bucuresti, iar cele trei firme sunt abonate la contractele cu institutiile statului. La licitatie au participat trei firme.

Software romanesc pentru Administratia Vamala din Republica Macedonia

SIVECO Romania va dezvolta sistemele Integrated Tariff Environment - ITE ale Comunitatii Europene TARIC) pentru Administratia Vamala din Republica Macedonia, in cadrul unui proiect ce se va desfasura in perioada 2012 - 2014, conform unui comunicat trimis redactiei.

Avertizare de CEATA pentru 11 judete din sudul tarii si Moldova.

Meteorologii au emis, vineri dimineata, o avertizare nowcasting de ceata pentru judetele Braila, Ialomita, Calarasi, Iasi, Botosani, Bacau, Neamt, Vrancea, Galati, Vaslui, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Potrivit ANM, intre orele 7:00 si 11:00, pe arii extinse din judetele Braila, Ialomita, Calarasi si zona de campie a judetului Buzau, inclusiv drumurile nationale aferente si autostrada A2, se va semnala ceata care scade vizibilitatea, local sub 200 metri si izolat .

Compensatie pentru cresterea taxelor: Guvernul vrea majorarea pensiilor cu 4% din ianuarie

Guvernul ia in calcul o majorare a pensiilor cu aproape 4% in luna ianuarie, cresterea urmand a fi inclusa in proiectul de buget pe anul 2013, se arata intr-un comunicat de la Ministerul Finantelor Publice.

Guvernul ia in calcul majorarea pensiilor cu 4% din ianuarie 2013

Guvernul Ponta a hotarat ca este o prioritate majorarea pensiilor si se ia in calcul, la definitivarea proiectului de buget pe anul 2013, o majorare a acestora cu circa 4% incepand cu luna ianuarie 2013, in conformitate cu Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, se arata intr-un comunicat de miercuri al Ministerului Finantelor Publice MFP).

Sedinta Colegiului Director al PDL pentru analizarea rezultatelor din 9 decembrie

Democrat liberalii se reunesc, vineri la ora 11. 00, in sedinta Colegiului Director pentru a analiza esecul inregistrat de partid in alegerile din 9 decembrie. Potrivit surselor Hotnews. ro in sedinta se va propune convocarea in primavara a unei Conventii Extraodinare. Intalnirea se anunta a fi una tensionata, atat conducerea PDL cat si liderii din teritori trebuie sa dea explicatii si sa analizeze rezultatele slabe pe fiecare organziatie in parte. Hotnews. ro va prezenta principalele evenimente de la sedinta PDL.

Sedinta Colegiului Director al PDL pentru analizarea rezultatelor din 9 decembrie/ Vasile Blaga: Partidul va ramane unit/ Cristian Preda si Sever Voinescu au demisionat din conducerea PDL/ Conventie extraordinara in martie pentru alegerea unei noi conduce

Democrat liberalii se reunesc, vineri la ora 11. 00, in sedinta Colegiului Director pentru a analiza esecul inregistrat de partid in alegerile din 9 decembrie. Potrivit surselor Hotnews. ro in sedinta se va propune convocarea in primavara a unei Conventii Extraordinare. Intalnirea se anunta a fi una tensionata, atat conducerea PDL cat si liderii din teritoriu trebuie sa dea explicatii si sa analizeze rezultatele slabe pe fiecare organizatie in parte. Hotnews. ro va prezenta principalele evenimente de la sedinta PDL. UPDATE: 15:20 Democrat liberalii au decis sa convoace Consiliul National de CoordonareCNC) pe 23 februarie, for care stabileste data si organizarea Conventiei Extraodinare a PDL. De asemenea pana pe 15 februarie se va face evaluarea organizatiilor PDL. 01 Cristian Boureanu: De PDL va pot spune ca eu cel putin si foarte muti dintre colegi mergem pe ideea sa facem o Conventie Nationala undeva in primavara. Vrem sa ramanem uniti in momentul de fata, deja sunt extrem de multe greseli pe care Guvernul USL le face si nu vreau sa sune ca declaratie dupa alegeri, dar cred ca romanii isi vor da repede seama ca au votat un guvern de mincinosi. UPDATE 12:24 Sever Voinescu a demisionat din functia de vicepresedinte PDL. 41 Cristian Preda si-a depus demisia din functia de prim vicepresedinte. Potrivit surselor participante la sedinta Preda a declarat in interior ca isi asuma esecul Aliantei Romania Dreapta fiind unul dintre liderii PDL care au pledat pentru constituirea Aliantei. UPDATE Vasile Blaga, jurnalistilor, inainte de sedinta: O sa ramaneti placut surprinsi partidul va ramane unit/ Ioan Oltean: Cezar Preda nu mai demisioneaza.

Sedinta Colegiului Director al PDL pentru analizarea rezultatelor din 9 decembrie. Vasile Blaga: Partidul va ramane unit/ Cristian Preda si Sever Voinescu au demisionat din conducerea PDL/ Conventie extraordinara in mai pentru alegerea unei noi conduceri

Democrat-liberalii s-au reunit vineri, la ora 11. 00, in sedinta Colegiului Director pentru a analiza esecul inregistrat de partid in alegerile din 9 decembrie. Potrivit surselor Hotnews. ro in sedinta se va propune convocarea in primavara a unei Conventii Extraordinare. Intalnirea se anunta a fi una tensionata, atat conducerea PDL cat si liderii din teritoriu trebuie sa dea explicatii si sa analizeze rezultatele slabe pe fiecare organizatie in parte. Hotnews. ro va prezenta principalele evenimente de la sedinta PDL. 20 Democrat liberalii au decis sa convoace Consiliul National de Coordonare CNC) pe 23 februarie, for care stabileste data si organizarea Conventiei Extraodinare a PDL. De asemenea, pana pe 15 februarie se va face evaluarea organizatiilor PDL. Sursele citate au precizat ca cel mai probabil la sfarsitul lunii mai PDL va avea loc Conventia Extraodinara.

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )