Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce reguli trebuie sa respecti la cinema atunci cand vei merge din nou

Playtech Playtech,
Ce reguli trebuie sa respecti la cinema atunci cand vei merge din nou

Daca te-ai saturat de Netflix in toata aceasta perioada, atunci poate ti-e dor sa mergi din nou la cinema sa vezi un film. Ei bine, nu va mai fi totul ca inainte, asa ca trebuie sa. continuă pe Playtech

Lovitura dura pentru parinti si bunici. Ce nu mai au voie sa faca atunci cand isi iau copiii de la gradinita

Vesti bune si mai putin bune pentru parinti! in cursul zilei de marti au fost publicate noile reguli privind reinceperea gradinitelor in anul scolar 2020-2021. Ministerul Educatiei a adus la cunostinta normele de siguranta fata de copii, cadrele didactice si parinti, in contextul pandemiei de COVID-19. Printre deciziile adoptate de oficiali se numara si cea .

Fenomen rar in Romania: curcubeul alb, surprins in poze. Mi-a cazut falca atunci cand l-am vazut

Curcubeul este in general un fenomen fascinant, inca un curcubeu alb este cu adevarat unic. El a aparut recent din nou pe cerul Romaniei. Curcubeul alb, surprins in poze. Fenomen optic rar in Romania: Cel mai enigmatic din cate am fotografiat Mircea Bezergheanu, fotograf apreciat pentru pozele si filmarile sale din natura, a oferit internautilor .

Alimentele pe care trebuie sa le mananci cand stai la soare. Visul romancelor devine realitate acum. Ce tare!

Vrei sa te bucuri de un bronz rezistent, pe care sa il obtii, insa, rapid si intr-un mod sanatos? Ei bine, trebuie sa stii ca secretul consta in alimentatie. Poate ca nu te-ai gandit la acest lucru pana acum, dar exista o lista de alimente care iti garanteaza un bronz frumos si de durata. Ce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2688 seconds )