Libnet.ro
UNICEF

00:07

Regulile ciudate pe care trebuie sa le respecte familia regala britanica. De ce le sunt interzise fructele de mare

Antena3 Antena3,
Regulile ciudate pe care trebuie sa le respecte familia regala britanica. De ce le sunt interzise fructele de mare

Privilegiile de care se bucura familiile regale nu pot fi contestate. Cu toate acestea, titlurile vin cu o serie de reguli ce pot parea ciudate pentru oamenii de rand. Harpers Bazaara realizat un top al. continuă pe Antena3

SCANDAL monstru in FAMILIA REGALA! PRINCIPELE NICOLAE, lovit de unde nu se astepta! Anunt socant despre MAREA NUNTA

Principele Nicolae a primit o grea lovitura, chiar inainte de nunta. Nimeni din familia regala nu a anuntat ca a acceptat invitatia la marele eveniment ce se va desfasura peste aproximativ doua saptamani.

SCANDAL monstru in FAMILIA REGALA! PRINCIPELE NICOLAE a primit o grea lovitura, chiar inainte de MAREA NUNTA! La asta nu se astepta NIMENI

Principele Nicolae a primit o grea lovitura, chiar inainte de nunta. Nimeni din familia regala nu a anuntat ca a acceptat invitatia la marele eveniment ce se va desfasura peste aproximativ doua saptamani.

Scandal in FAMILIA REGALA! RASTURNARE de situatie pentru Principele Nicolae! O noua lovitura inainte de MAREA NUNTA

Principele Nicolae si viitoarea sa sotie, Alina Binder, pregatesc ultimele detalii legate de cununia religioasa care va avea loc in mai putin de doua saptamani. Acestia au precizat ca, desi nu au.

LOVITURA DEVASTATOARE pentru Principele Nicolae: Nu vine NIMENI din Familia Regala la NUNTA anului!

Lovitura incasata de fostul Principe Nicolae. Casa Regala a Romaniei pare sa fi luat o decizie drastica cu privire la participarea la nunta acestuia. Nicolae, nepotul Regelui Mihai, se va casatori pe 30.

ntrebarea la care trebuie sa raspunda romnii la referendumul pentru familia traditionala. Guvernul a decis alocarea a 163,7 milioane de lei pentru scrutinul care se va desfasura pe 6 si 7 octombrie

Romanii care vor participa la referendumul pentru familia traditionala vor trebui sa raspunda cu da sau nu la intrebarea Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?, a decis, marti, Guvernul. Suma alocata de Guvern pentru referendum este de 163,7 milioane de lei.

ntrebarea la care trebuie sa raspunda romnii la referendumul pentru familia traditionala: Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romniei n forma adoptata de Parlament?

Romanii care vor participa la referendumul pentru familia traditionala vor trebui sa raspunda cu da sau nu la intrebarea Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?, a decis, marti, Guvernul. Suma alocata de Guvern pentru referendum este de 163,7 milioane de lei. Oficial Referendumul pentru familia traditionala se va desfasura in doua zile, 6 si 7 octombrie .

HOROSCOP. Zodiile de femei pe care trebuie sa le ai alaturi o viata intreaga

Daca ai langa tine o femeie nascuta intr-una dintre aceste zodii, trebuie sa o pastrezi pentru totdeauna. HOROSCOP LEU - Transforma viata oricarui barbat in cea mai frumoasa poveste de iubire. Femeia Leu.

Alina Mungiu-Pippidi: Romania a cazut oficial in categoria tarilor europene de ultim rang Cele 3 lucruri pe care trebuie sa le faca PSD in al 12-lea ceas

Sub guvernarea PSD, Romania a cazut oficial in categoria tarilor europene de ultim rang, in contextul in care tara noastra se pregateste sa preia presedintia Consiliului Uniunii Europene, este de parere Al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )