Libnet.ro
UNICEF

12:30

De ce nu se reiau competitiile sportive cu public. Ludovic Orban, totul despre pericolul de pe stadioane

Playtech Playtech,
De ce nu se reiau competitiile sportive cu public. Ludovic Orban, totul despre pericolul de pe stadioane

Romania a inregistrat ceva mai putine cazuri noi de coronavirus in ultimele zile, dar inca nu se pune problema de relaxari. Cu atat mai putin la nivelul competitiilor sportive, unde premierul Ludovic Orban ramane ferm pe pozitie. Nu se pot organiza evenimente cu spectatori. Premierul spune ca riscurile sunt prea mari si ca nici in . continuă pe Playtech

Ludovic Orban anunta procentul cazurilor de coronavirus in randul elevilor

Procentul cazurilor de coronavirus in randul elevilor este de 6,3%, a spus premierul Ludovic Orban, luni seara, la Digi24. intrebat cu cat va creste procentul elevilor infectati dupa ce se deschide scoala, premierul a raspuns ca totul depinde de masura in care oamenii se conformeaza.

Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori. Le va da 25%

Intr-un interviu pentru Digi 24, Ludovic Orban a explicat ca salariile profesorilor nu au crescut din lipsa banilor. Premierul a mai dezvaluit ca se facuse un plan la nivelul anului 2022, cu o crestere de 25%. Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori Va dati seama ca daca am fi avut bani .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante. Ce se va intampla cu cei din HORECA

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca a solicitat analizarea posibilitatii de a redeschide restaurantele, dar o decizie in acest sens, cu calendarul aferent, va fi luata in aceasta saptamana. Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante Am solicitat grupului de suport tehnico stiintific sa analizeze posibilitatea reluarii activitatii in spatii inchise, in restaurante.

Ludovic Orban, decizie finala despre mastile scolarilor. Ce se intampla cu elevii care nu au bani sa isi cumpere

Dupa ce mai multe asociatii de scolari au cerut statului sa le ofere masti de protectie gratuit in cazul in care orele de curs se vor desfasura in scoli, Ludovic Orban a luat o decizie finala. Iata ce se intampla cu elevii care nu au bani sa isi cumpere masti sanitare! Ce se va intampla .

Nicusor Dan, dat de gol de Ludovic Orban. Cat are in sondaje, de fapt. Premierul a spus adevarul

Alegerile locale 2020 se apropie iar cursa pentru castigarea postului de primar al Capitalei este una stransa. Cat are Nicusor Dan, de fapt, in sondaje? Ludovic Orban a spus adevarul! Ce spun sondajele despre Nicusor Dan? Nicusor Dan este principalul adversar al Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Bucuresti. Ludovic Orban a declarat ca acesta .

Ludovic Orban, despre transferurile de la PSD la PNL: Au mai fost accidente Nimeni nu e inger

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se declara impotriva traseismului politic si sustine ca transferurile pe care PNL este acuzat ca le-a facut de la alte formatiuni politice sunt accidente care nu tin de decizia sa. Din cei care au venit, cei mai multi au fost in PNL, au fost luati aproape cu japca prin Ordonanta aia 55 cand era la guvernare PSD, a sustinut Orban.

Ludovic Orban, despre mastile destinate persoanelor vulnerabile: Contractul va fi reziliat in cazul in care castigatorul licitatiei nu le livreaza luni

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit despre licitatia pentru mastile destinate persoanelor vulnerabile, duminica, si a anuntat ca va fi reziliat contractul in cazul in care cei care castigatorulnu.

Premierul Ludovic Orban, despre votarea motiunii de cenzura: Ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor cu care ne confruntam

Votarea motiunii de cenzura ar insemna o problema pentru Guvern pentru a face fata provocarilor imensecu care se confrunta in acest moment, sustine Ludovic Orban. Pe de alta parte, premierul sustine.

Ludovic Orban, despre majorarea pensiilor cu 40%: Este o iluzie. Mai spun o data, nu exista bani. Oamenii trebuie sa inteleaga

Ludovic Orban a anuntat ca pensiile nu pot fi marite cu 40% pentru ca nu exista bani, iar oamenii trebuie sa inteleaga asta, acuzand oameni politici care vorbesc ca o moara stricata si vand o.

Ludovic Orban, despre purtarea mastilor de protectie in casa de copiii care locuiesc cu bunicii: Este o prostie. Nu putem sa impunem o astfel de regula (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a calificat drept o prostie propunerea ca odata cu inceperea scolii, masca de protectie sa fie purtata si acasa, in familiile in care exista un copil si un batran. Alexandru Ra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )