Libnet.ro
UNICEF

10:45

Nicusor Dan, dat de gol de Ludovic Orban. Cat are in sondaje, de fapt. Premierul a spus adevarul

Playtech Playtech,
Nicusor Dan, dat de gol de Ludovic Orban. Cat are in sondaje, de fapt. Premierul a spus adevarul

Alegerile locale 2020 se apropie iar cursa pentru castigarea postului de primar al Capitalei este una stransa. Cat are Nicusor Dan, de fapt, in sondaje? Ludovic Orban a spus adevarul! Ce spun sondajele despre Nicusor Dan? Nicusor Dan este principalul adversar al Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Bucuresti. Ludovic Orban a declarat ca acesta . continuă pe Playtech

Ludovic Orban: Gaiestiul are nevoie de o centura ocolitoare. Azi punem bazele acestui proiect

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat marti, la evenimentul de semnare a Contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic de executie pentru Drumul Expres Gaesti-Ploiesti,.

Ludovic Orban: Gaiestiul are nevoie de o centura ocolitoare. Azi punem bazele acestui proiect (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat marti, la evenimentul de semnare a Contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic de executie pentru Drumul Expres Gaesti-Ploiesti,.

Ludovic Orban: CE Oltenia are un viitor cert si va beneficia de investitii de peste 3,5 miliarde de euro. Planul de restructurare va fi transmis, saptamana viitoare, catre Comisia Europeana (VIDEO)

Complexul Energetic Oltenia are un viitor cert si va beneficia de investitii de peste 3,5 miliarde de euro, a subliniat duminicapremierul Ludovic Orban, care a mai precizat, printre altele,ca planul de re.

Ludovic Orban crede ca Nicusor Dan este singurul care o poate invinge pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca are incredere in victoria lui Nicusor Dan si spune ca acesta este singurul candidat care o poate invinge pe Gabriela Firea la alegerile locale programate pentru 27 septembrie.

Orban crede ca Nicusor Dan este singurul care o poate invinge pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca are incredere in victoria lui Nicusor Dan si spune ca acesta este singurul candidat care o poate invinge pe Gabriela Firea la alegerile locale programate pentru 27 septembrie. Daca mai avem patru ani cu aceasta garnitura scoasa din Muzeul Antipa si cu primarul PSD care ne-a chinuit in ultimi patru ani, Bucurestiul va capota, deja este aproape in faliment Bucurestiul, afirma Orban.

Metroul din Drumul Taberei nu e gata nici in august! Cand va fi dat in functiune calatorilor. Ludovic Orban a facut anuntul

Nici luna aceasta nu va fi gata metroul in Drumul Taberei. Bucurestenii mai au ceva de visat pana ca acesta sa fie dat in functiune. Premierul Romaniei vine cu precizari despre noul termen. Metroul din Drumul Taberei nu e gata! Orban vine cu un nou termen Bucurestenii incep sa-si piarda din rabdare si speranta ca .

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa aducem gazul cat mai aproape de comunitatile locale pentru a dezvolta retele inteligente

Premierul Ludovic Orban afirma ca obiectivul Guvernului este de a extinde cat mai mult reteaua magistrala de gaz, astfel incat comunitatile locale sa poata dezvolta retele inteligente de gaz.

LUDOVIC ORBAN: Programul de inzestrare a Armatei trebuie sa genereze o relansare a productiei de aparare din Romania

Programul de inzestrare a Armatei trebuie sa genereze o relansare a industriei de aparare din Romania, atat prin firme autohtone, cat si prin firme partenere, a declarat astazi prim-ministrul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Complexul Energetic Oltenia are un viitor cert, va beneficia de investitii de peste 3,5 miliarde de euro

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in Gorj, ca viitorul Complexului Energetic Oltenia este cert, acesta urmand ca beneficieze de investitii uriase de peste 3,5 miliarde de euro.

Ludovic Orban: Nu numai ca suntem pe un plafon, dar am oprit cresterea numarului de cazuri de COVID-19

Premierul Ludovic Orban a afirmat sambata, la Arad, ca nu numai ne aflam pe un plafon, dar a fost oprita cresterea cazurilor de Covid-19, precizand ca numarul persoanelor diagnosticate este mai mic decat numarul de cazuri din ziua echivalenta a saptamanii trecute sI a dat ca exemplu ziua de 22 august cand s-au inregistrat 1189 de cazuri, iar sambata trecuta au fost aproximativ 1.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )