Libnet.ro
UNICEF

05:30

REZIST. Cel mai mare protest din Romania in imagini

România Liberă România Liberă,
REZIST. Cel mai mare protest din Romania in imagini

Curtea Veche Publishing anunta aparitia cartii care documenteaza cel mai mare protest din istoria postdecembrista a Romaniei. continuă pe România Liberă

A murit cel mai longeviv director din Romania. Si-a dedicat 41 de ani din viata unei puternice companii autohtone

Liviu Turdean, directorul uneia dintre cele mai importante companii romanesti de produse cosmetice a incetat din viata. Liviu Turdean a condus timp de 41 de ani compania Farmec, potrivit.

Audientele de la Oscar. Ce prezentator a avut cel mai mare succes?

Audientele de la Oscar au diferit, an la an, si in functie de cine a fost gazda ceremoniei. Iata ce prezentator a avut cel mai mare succes in ultimii 17 ani.

FOTO + VIDEO. Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa, a inceput sa erupa

Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa, aflat pe coasta estica a insulei italiene Sicilia, a intrat in faza de eruptie, luni seara, a confirmat un purtatorul de cuvant al Institutului National de Geofizica si Vulcanologie INGV).

VIDEO! Soc la Premiile Oscar! Cum s-a intamplat cea mai mare gafa din istoria ceremoniei!

Warren Beatty si Faye Dunaway au fost duminica seara protagonistii celei mai mari gafe din istoria Premiilor Oscar. Acestia au anuntat gresit castigatorul premiului pentru Cel mai bun film, vina fiind a organizatorilor care le-au dat un plic gresit.

Radu Craciun, BCR Pensii: Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis-a-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi.

Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis- and 224;-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi presedintele administratorului de fonduri de pensii BCR Pensii, Radu Craciun, in cadrul unui summit organizat de fundatia Romanian Business Leaders RBL).

Legendarul Nokia 3310, considerat cel mai rezistent telefon din istoria, a fost relansat oficial la targul de tehnologie Mobile World Congress

Nokia a relansat oficial modelul de telefon 3310, considerat cel mai fiabil si rezistent din toate timpurile, cu ocazia targului de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona Noul model va pastra.

Cel mai norocos barbat din lume. Un rus a scapat prin MINUNE de doua ori de la moarte, in doar cateva minute (VIDEO)

Un barbat din Vladivostok, Rusia, se poate declara printre cei mai norocosi oameni din lume. Barbatul a fost la un pas sa-si piarda viata, de doua ori, in doar cateva minute. Din cauza.

Eleva cu cel mai mare punctaj la olimpiada denunturilor: Reactia profesorilor care au contestat subiectele este exagerata (VIDEO)

Subiect controversat la Olimpiada la Limba Romana din judetul Prahova. Elevii au avut de rezolvat un caz aparte. Mai exact, acestia trebuiau sa-si imagineze ca sunt personajul ce colecteaza taxele de la.

Elevii unui liceu din Alba Iulia au construit robotul coordonat prin telefon. XEO merge la cea mai mare competitie de robotica din Romania

Banalul telefon, folosit de tineri in special pentru internet si retele de socializare, a devenit creierul unui robot construit de o echipa de la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia. Echipa de robotica XEO va participa cu acest proiect, in luna martie, la cea mai mare competitie de robotica din Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )