Libnet.ro
UNICEF

15:15

Reincepe Programul Prima Casa. Care este noutatea din acest an

Antena3 Antena3,
Reincepe Programul Prima Casa. Care este noutatea din acest an

Fondurile alocate programului Prima Casa sunt in scadere, dar acesta va mai functiona cativa ani, fiind lansat spre deblocarea creditelor pentru achizitia de locuinte, a declarat directorul Fondului. continuă pe Antena3

Se apropie nota de plata pentru incurajarea pietei imobiliare prin Programul Prima Casa

Cresterea recenta a dobanzii de politica monetara la 2,25% ne-a facut sa oftam altruist cu gandul la cei care s-au incumetat sa ia credite cu ipoteca, cand indicele Robor intra sub 1%. Bietii de ei, ce se fac acum cand rata le-a crescut cu minim 25%? Si ce-o sa-i astepte cand dobanzile vor urca spre 4%! Cum bancile implicate in programul Prima Casa practicau marje de 3-4% - decenta justificata de existenta garantiilor de stat - cine a luat imprumutul cand Robor cocheta cu minimul istoric ar putea contempla dublarea ratelor, si asta poate chiar din acest an. Si pariez ca, pentru cei mai multi, salariile nu s-au dublat intre timp, poate chiar au mai scazut, recent, ca efect al modificarilor Codului Fiscal, mai ales daca erau printre bugetarii de lux.

Detalii incredibile din sala de judecata. De ce nu s-a prezentat Alina Bica la procesul in care este acuzata de retrocedari ilegale

Alina Bica nu a fost prezenta nici marti la termenul din procesul in care este acuzata de retrocedari ilegale. Avocatul fostei sefe DIICOT a aratat ca starea de sanatate nu-i permite sa plece din.

Care este tara cu cei mai multi fumatori? Unde se situeaza Romania pe Harta Fumatorilor

Organizatia Mondiala a Sanatatii a aratat, in cadrul unor statistici din 2015, care este prevalenta procentuala a fumatului in randul barbatilor cu varsta de minimum 15 ani, pentru fiecare tara.

Vlad Cosma, reactie de ULTIMA ORA la comunicatul DNA in care este acuzat de SANTAJ

Fostul deputat Vlad Cosma, autorul inregistrarilor difuzate duminica seara la Antena 3, reactioneaza la comunicatul DNA in care este acuzat ca ar fi dorit sa santajeze procurorii DNA, prin intermediari, pentru.

Descinderi ale politistilor in cinci judete intr-un dosar de evaziune fiscala: Care este prejudiciul

Este alerta in Dambovita, unde politistii fac, marti dimineata, 22 de perchezitii la domiciliile unor persoane banuite de infractiuni economice, informeaza Agerpres, citand un comunicat de presa al.

Sosul considerat sanatos care este mai nociv decat mancarea de la fast-food

Sosul pesto ar avea efecte mai nocive asupra sanatatii decat hamburgerii de la McDonalds, potrivit unui studiu in cadrul caruia a fost masurata cantitatea de sare din alimente. Daca un hamburger de la.

Care este, de fapt, cel mai sigur loc intr-un autocar

Se spune ca autocarele sunt mai sigure decat masinile datorita vitezei reduse cu care se deplaseaza si a faptului ca sunt mai mari. La aceste doua argumente se adauga si faptul ca sunt conduse de soferi.

Milioane de germani traiesc sub limita saraciei. Care este motivul

Milioane de germani care traiesc singuri sunt amenintati de saracie, potrivit celor mai recente date.

Deputatul PSD Andreea Cosma anunta ca fratele sau, Vlad Cosma, este plecat din tara si nu se va prezenta la audieri la DNA Ploiesti

Fostul deputat Vlad Cosma, care a fost citat marti la sediul DNA Ploiesti intr-un dosar de coruptie in care are caliatea de martor, nu se va prezenta la audieri, el fiind plecat din tara, a declarat sora sa, deputatul PSD Andreea Cosma, potrivit News. ro. Aceasta a precizat ca Vlad Cosma va fi audiat cand se va intoarce sau prin videoconferinta.

Mesajele pe care elevii liceului din Florida le-au trimis apropiatilor in timpul atentatului. Toata lumea a fost cu ochii in lacrimi cand le-a citit

In timpul atentatului din incinta liceului din Florida, elevii ingroziti au fugit si au trimis sute de mesaje celor dragi, prin care cereau ajutorul sau isi luau ramas-bun. Suntem intr-un adevarat cod.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )