Libnet.ro
UNICEF

07:45

Care este tara cu cei mai multi fumatori? Unde se situeaza Romania pe Harta Fumatorilor

B1 B1,
Care este tara cu cei mai multi fumatori? Unde se situeaza Romania pe Harta Fumatorilor

Organizatia Mondiala a Sanatatii a aratat, in cadrul unor statistici din 2015, care este prevalenta procentuala a fumatului in randul barbatilor cu varsta de minimum 15 ani, pentru fiecare tara. continuă pe B1

Cei mai multi vizitatori ajung in tara noastra pe calea aerului

Localitatile Otopeni, Bors si Giurgiu au fost punctele de control la trecerea frontierei unde s-au inregistrat in 2017cele mai multe sosiri in Romania ale vizitatorilor straini, conform datelor prezentate de Institutul National de Statistica INS).

VIDEO De ce este Danemarca tara cu cei mai fericiti oameni din lume. Cand sunt admisi la colegiu, ei se asteapta sa fie platiti sa mearga la scoala

De cativa ani, Danemarca apare in clasamente drept cea mai fericita tara din lume. Iar cu fiecare an ce trece, cate un studiu reconfirma pozitia acestei tari. Lucrurile sunt asa de circa 10 ani. Dovada este si un citat din The New York Times, din 2009, dat ca exemplu de cercetatorul Meik Wiking in cartea sa: Aproape o data pe an, un nou studiu confirma statutul Danemarcei de superputere a fericirii.

Boala care omoara cei mai multi barbati romani in fiecare an. Peste 11 mii de cazuri noi apar anual

Cancerul pulmonar se situeaza pe primul loc in Romania, atat ca numar de cazuri, cat si ca numar de decese in randul barbatilor si devine o cauza frecventa de mortalitate in randul femeilor,.

A fost descoperita o noua clasa de antibiotice, care este capabila sa omoare mai multi agenti patogeni rezistenti

Cercetatorii de la Universitatea Rockefeller au descoperit o noua clasa de antibiotice, capabila sa omoare mai multi agenti patogeni rezistenti la antibiotice, noteazaiflscience. com. Aceasta noua familie provine din moleculele prezente intr-o mare varietate de soluri, iar cercetatorii spera ca ar putea reprezenta o arma utila in arsenalul medical.

Romania are cei mai multi angajati in locuri de munca stabile din UE

Romania, Marea Britanie si Cehia sunt tarile Uniunii Europene care inregistreaza stabilitate mare a locurilor de munca, potrivit institutului european de statistica.

Tot mai multi romani singuri isi fac cadou o vacanta de Ziua indragostitilor

Tot mai multi romani singuri isi planifica o calatorie in perioada sarbatorii Valentine 's Day si aleg destinatii in care paleta activitatilor este foarte larga, de la vizite la muzee si parcuri de distractii pana la iesiri in cluburi, se arata intr-un studiu al agentiei de turism Chirstian Tour, remis Redactiei.

Locuitorii oraselor din Bulgaria sunt cei mai amenintati de saracie din intreaga UE

Bulgaria este printre statele din Uniunea Europeana UE) a caror populatie urbana este in cel mai mare risc de saracie si excluziune sociala, in anul 2016, conform datelor prezentate de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Dnevnik.

Detalii incredibile din sala de judecata. De ce nu s-a prezentat Alina Bica la procesul in care este acuzata de retrocedari ilegale

Alina Bica nu a fost prezenta nici marti la termenul din procesul in care este acuzata de retrocedari ilegale. Avocatul fostei sefe DIICOT a aratat ca starea de sanatate nu-i permite sa plece din.

Vlad Cosma, reactie de ULTIMA ORA la comunicatul DNA in care este acuzat de SANTAJ

Fostul deputat Vlad Cosma, autorul inregistrarilor difuzate duminica seara la Antena 3, reactioneaza la comunicatul DNA in care este acuzat ca ar fi dorit sa santajeze procurorii DNA, prin intermediari, pentru.

Business report:Romania trece pe Diesel. Tot mai multi romani aleg autoturismele pe motorina, desi orasele europene vor sa le interzica;Reforma ANAF s-a blocat. Banca Mondiala: Nu exista angajament politic pentru reforme;Autostrada Sibiu - Pitesti: joi a

Cum primesti bani ca sa nu consumi energie electrica. Ce este demand-response si cum functioneaza. Sistemul le permite firmelor sa castige bani daca accepta sa-si moduleze consumul, cand li se cere. Practic, clientii se inscriu in platforma si primesc un discount la tariful de electricitate, din start, timp de un an. Fabrici inchise pentru ca nu are cine sa lucreze in ele. Unde sunt muncitorii romani. Multi dintre ai nostri au plecat sa lucreze in alte state pe salarii mult mai mari iar Romania a devenit o piata pentru firmele care au gasit aici forta de munca ieftina.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )