Libnet.ro
UNICEF

01:05

in ce relatie au ramas Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac, dupa divortul. Gestul care i-a dat de gol

Playtech Playtech,
in ce relatie au ramas Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac, dupa divortul. Gestul care i-a dat de gol

Divortul cuplului Lazariuc-Tiriac a surprins pe toata lumea. Nu doar pentru ca povestea lor de dragoste s-a sfarsit, ci ca abia la un an de la eveniment s-a aflat ca acestia nu mai formeaza un cuplu. Cum se inteleg acum, dupa divort? Cum se inteleg Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac, dupa divort? S-au auzit . continuă pe Playtech

Schimb de REPLICI spumos intre Ileana Lazariuc si Tiriac Jr, iN PUBLIC, dupa ce s-a aflat ca au divortat: Confunzi total! Erau patru genti la fel (GALERIE FOTO)

Adio, dar raman cu tine! Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac schimba mesaje adolescentine pe retelele de socializare, la mai putind e doi anid e cand au divortat. Frumaosa bruneta a postat o fotografie pe.

Ion Tiriac, dezvaluiri despre Klaus Iohannis: M-am dus ca un olog cu sapca-n mana!

Ion Tiriac adezvaluit dialogul avut cu presedintele Romaniei Klaus Iohannis in legatura cu dezvoltarea sportului romanesc. M-am dus ca un olog cu sapca-n mana la presedintele tarii. Am fost la.

DigiSport: Tu esti tampit la cap? Dai 50 de milioane de euro? Replica incredibila a lui Ion Tiriac

Ion Tiriac a dezvaluit un dialog pe care l-a avut cu prietenul sau, Florentino Perez. Miliardarul roman ii reprosa presedintelui lui Real Madrid suma pe care o cheltuia pentru transferul lui David Beckham.

Simona Halep va boicota Fed Cup si se va concentra pe Olimpiada, anunta Ion Tiriac

Fed Cup si-a schimbat formatul, iar acest lucru nu a fost de la inceput pe placul Simonei Halep. Apropiat al castigatoarei de la Wimbledon, Ion Tiriac a precizat ca Simona nu va participa la FedCup, ea urmand sa se concentreze pe Jocurile Olimpice de la Tokyo din vara anului viitor).

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )