Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Tiriac, dezvaluiri despre Klaus Iohannis: M-am dus ca un olog cu sapca-n mana!

Antena3 Antena3,
Ion Tiriac, dezvaluiri despre Klaus Iohannis: M-am dus ca un olog cu sapca-n mana!

Ion Tiriac adezvaluit dialogul avut cu presedintele Romaniei Klaus Iohannis in legatura cu dezvoltarea sportului romanesc. M-am dus ca un olog cu sapca-n mana la presedintele tarii. Am fost la. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, dezvaluire de ultima ora despre Klaus Iohannis

Candidata PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a lansat un atac nou la adresa contracandidatului ei. Dragii mei, va rog sa distribuiti acest video! Sa vada cat mai.

DigiSport: Tu esti tampit la cap? Dai 50 de milioane de euro? Replica incredibila a lui Ion Tiriac

Ion Tiriac a dezvaluit un dialog pe care l-a avut cu prietenul sau, Florentino Perez. Miliardarul roman ii reprosa presedintelui lui Real Madrid suma pe care o cheltuia pentru transferul lui David Beckham.

Simona Halep va boicota Fed Cup si se va concentra pe Olimpiada, anunta Ion Tiriac

Fed Cup si-a schimbat formatul, iar acest lucru nu a fost de la inceput pe placul Simonei Halep. Apropiat al castigatoarei de la Wimbledon, Ion Tiriac a precizat ca Simona nu va participa la FedCup, ea urmand sa se concentreze pe Jocurile Olimpice de la Tokyo din vara anului viitor).

Klaus Iohannis, anunt despre viitorul lui Raed Arafat. Mai ramane sau nu in functia de secretar de stat?

Klaus Iohannis a anuntat ca prim-ministrul Ludovic Orban si echipa lui vor face o analiza cu privire la activitatea lui Raed Arafat, urmand ca ulterior sa se stabileasca daca acesta va mai ramane sau nu in functia de secretar de stat. Seful statului asteapta sa primeasca saptamana viitoare un raspuns din partea Guvernului cu privire .

Klaus Iohannis, anunt despre eliminarea vizelor pentru SUA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca sunt sperante pentru eliminarea vizelor pentru Statele Unite ale Americii pentru cetatenii romani. Vizele pentru America sunt o chestiune pe care o tratam cu.

Ce a povestit Klaus Iohannis la conferinta de presa de la Galati. Sa vedeti ce am patit la Zagreb

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca la Congresul PPE care a avut loc la Zagreb s-au tinut mai multe discursuri despre Romania, lucru care l-a impresionat. Seful statului i-a indemnat pe romani sa mearga la vot si a precizat ca PSD trebuie sa ajunga in Opozitie si sa ramana acolo mai multi ani. Klaus Iohannis: .

Klaus Iohannis, despre soarta lui Raed Arafat: Astept sa primesc saptamana viitoare un raspuns lamuritor. Voi insista

Klaus Iohannis a declarat, joi, la Galati, ca urmeaza sa primeasca din partea Guvernului, saptamana viitoare, o situatie lamuritoare in cazul lui Raed Arafat. Am solicitat o solutie de la Guvern si aste.

Omul care s-a aflat in spatele campaniei lui Klaus Iohannis in 2014, despre dezbaterea de marti seara: M-a plictisit. Simplitatea limbajului s-a pierdut pe drum

Iulian Tanase, omul din spatele campaniei lui Klaus Iohannis din 2014, a scris pe pagina sa de Faebook, impresii de dupa dezbaterea candidatului PNL la prezidentiale de marti seara. Acesta considera ca actualul .

Cum raspunde Klaus Iohannis la afirmatiile ca Rusia a castigat in Moldova in fata Occidentului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost intrebat ce parere are despre faptul ca tot mai multe voci spun ca Rusia a castigat in fata Occidentului in privinta Republicii Moldova.

Viorica Dancila, apel de ultima ora catre Klaus Iohannis: il invit la ora 20 la Parlament pentru o dezbatere

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a transmis vineri ca echipa sa de campanie incearca sa discute cu liberalii despre o dezbatere cu Klaus Iohannis la ora 20. 00, in Parlament. Fostul premier a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )